Monkey Town aanbieding 2019

Alle Monkey Town kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Korting Monkey Town: Win goedkope tickets bij Ticketveiling!

Ben je van plan om naar een Monkey Town vestiging te gaan? En ben je op zoek naar goedkope tickets? ... lees verder

Vergelijkbare acties

Bied vanaf €1 op vier Duinrell tickets incl. vier uur Tikibad bij Ticketveiling!

Ben je van plan om dit seizoen met z'n vieren naar attractiepark Duinrell te gaan? En lijkt het je l... lees verder

Win twee Duinrell incl. Tikibad tickets bij Ticketveiling!

Ga je dit seizoen een keer naar Attractiepark Duinrell? En heb je zin om ook naar het Tikibad te gaa... lees verder

Over Speelparadijs Monkey Town

Wil je er een dagje op uit met jouw kinderen? En is het niet zulk mooi weer? Breng dan een bezoek aan een indoor speelparadijs van Monkey Town! Momenteel zijn er meer dan dertig vestigingen en dit jaartal wordt jaarlijks uitgebreid. De kans is dan ook groot dat er een Monkey Town bij jou in de buurt is!

Bij Monkey Town kunnen jouw kinderen lekker glijden, klimmen en ravotten in een overdekte, veilige en bovenal leuke omgeving. Ze kunnen dus al hun energie kwijt! Heb jij zin om eventjes te relaxen? Dat kan natuurlijk. Je kunt namelijk genieten van bijvoorbeeld een lekker bakje koffie en een hapje terwijl je jouw kinderen in de gaten houdt.

Entree Monkey Town

Indoor speelparadijs Monkey Town is natuurlijk bedoeld voor kinderen. De speeltoestellen zijn zelfs alleen toegankelijk voor kinderen tot en met twaalf jaar, om precies te zijn. Je kunt jouw kinderen echter natuurlijk niet alleen naar het indoor speelparadijs sturen. Daarom is de Monkey Town entree voor volwassenen gratis! Voor kinderen is de entree afhankelijk van de leeftijd. Zo geldt er een peutertarief van €4,50 voor kinderen tot vier jaar. Voor kinderen ouder dan vier jaar geldt het normale entree tarief van €7,50. Overigens vervalt het speciale peutertarief tijdens vakanties en feestdagen! Ga voor de zekerheid naar Monkeytown.eu voor jouw bezoek om de entree te checken.

Korting Monkey Town

Een bezoek aan Monkey World hoeft dus niet zoveel te kosten, want een ticket is betrekkelijk goedkoop. Toch kunnen de kosten snel oplopen als je ook nog een paar drankjes halt (en dat doe je vast wel). Gelukkig is het regelmatig mogelijk om korting te krijgen op de tickets! Websites zoals Groupon, ActieVanDeDag en Dagtickets bijvoorbeeld hebben af en toe een korting Monkey Town. Dat is een aanbieding waarbij je bijvoorbeeld 40% korting krijgt op een toegangskaart voor twee kinderen inclusief twee glazen ranje én twee kopjes koffie t.w.v. €21! Komen wij ergens zo'n aanbieding tegen? Dan houden wij je daar direct van op de hoogte!

Aanbieding Monkey Town

Is er geen aanbieding bij een website zoals Groupon? Dan is er alsnog een kans dat je kunt besparen op de entree. Af en toe hebben veilingssites zoals Ticketveiling en VakantieVeilingen namelijk Monkey Town tickets in de aanbieding. Als je vanaf €1 kunt bieden op een arrangement ter waarde van €21, dan kun je een fikse korting krijgen! Ook zulke veilingen plaatsen wij natuurlijk voor je in het overzicht met acties op deze pagina.

Beoordeling Monkey Town

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Monkey Town voordelen
  Vestigingen door heel Nederland
  De leukste kinderfeestjes
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes