Minicruise York aanbieding 2019

Alle Minicruise York kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Minicruise York

Actie
Actie: Tot €21 korting p.p. op een Minicruise York bij Uitjekrant!
Boek voordelig een Minicruise York bij Van Nood Reizen!
Minicruise York Aanbieding: Pak 53% korting bij Groupactie!

Stedentrip York

Wil je er een paar daagjes tussenuit? En heb je zin om naar Engeland te gaan? Dan is een minicruise of stedentrip York misschien wel iets voor jou! Tijdens een bezoek aan York hoef je je namelijk geen moment te vervelen, want de stad heeft voor elk wat wils. Zo kun je naar hartenlust shoppen, cultuur opsnijven of de prachtige gebouwen en bezienswaardigheden ontdekken. (Een aanrader is bijvoorbeeld het Nationaal Spoorwegmuseum.) Bovendien hoeft een minicruise of stedentrip York helemaal niet zoveel geld te kosten. Er is namelijk met regelmaat een aanbieding waarmee je een fikse korting kunt krijgen!

Minicruise York via Newcastle

Wil je op stedentrip naar York? En heb je geen zin om met het vliegtuig naar Engeland te gaan? Geen probleem! Boek dan een minicruise York. Als je met de boot naar York wilt gaan, dan heb je diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld eerst een Minicruise Newcastle van DFDS Seaways boeken. Eenmaal aangekomen in Newcastle kun je met jouw auto op weg naar York. Die reis duurt maar een uurtje! Bovendien heb je op die manier ook even de tijd om Newcastle te ontdekken.

Minicruise York via Hull

Een andere minicruise York is die van P&O Ferries. Tijdens deze minicruise vaar je van Rotterdam richting Hull. Eenmaal aan land kun je dan in een bus pakken richting York. Wanneer je deze minicruise York boekt, dan zit er vrijwel altijd een retour bustransfer bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van welke stedentrip en manier van reizen jouw voorkeur heeft kun je dus via Hull of Newcastle naar York! Maak het jou niet zoveel uit? En wil je gewoon voordelig op stedentrip? Kijk dan welke aanbieding of actie wij voor je hebben!

Korting met een Minicruise York aanbieding

Ben je van plan om met de boot op stedentrip naar York te gaan? Dan is er een goede kans dat je korting kunt krijgen. Er is namelijk regelmatig een Minicruise York aanbieding of actie waarvan je kunt profiteren. Vaak krijg je met een aanbieding zo'n 50% korting! Omdat wij begrijpen dat jij misschien niet altijd tijd, zin of de mogelijkheid hebt om het internet af te speuren op zoek naar eventuele aanbiedingen en acties doen wij dat voor je. Wij houden bijvoorbeeld Groupon, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen goed in de gaten. Zien wij ergens een Minicruise York aanbieding? Dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl!

Beoordeling Minicruise York

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Minicruise York voordelen
  Verschillende mogelijkheden
  Korting met een aanbieding

Meer kortingscodes