Mikro Gids aanbieding 2019

Alle Mikro Gids kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Mikro Gids - Ontvang een hoge korting bij 123Tijdschrift

Bij 123Tijdschrift vind je altijd meerdere Mikro Gids aanbiedingen. Zo is er een doorlopende aa... lees verder

Verlopen acties van Mikro Gids

Actie
Mikro Gids - Ontvang 62% korting én een gratis HEMA cadeaukaart
Mikro Gids aanbieding - 62% korting én een gratis krantcadeaukaart

Mikro Gids abonnement

Het is altijd mogelijk om korting te krijgen op een Mikro Gids abonnement. Op Mikrogids.nl bijvoorbeeld vind je te allen tijde een overzicht met acties waarvan je kunt profiteren. Je vindt er diverse soorten abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld een proefabonnement van tien weken nemen, een abonnement van een half jaar of een abonnement van een jaar. Ook kun je ervoor kiezen om de Tv-gids cadeau te doen. Vaak krijg je bij de acties op Mikrogids.nl korting op de gids óf ontvang je een cadeau zoals een cadeaukaart of kortingsbon.

Mikro Gids aanbieding

Hoewel je dus al kunt besparen door te profiteren van een actie op Mikrogids.nl, is het meestal mogelijk om nóg meer te besparen. 123Tijdschrift heeft bijvoorbeeld altijd meerdere Mikro Gids aanbiedingen voor je. Zo zijn er doorlopende aanbiedingen waarbij je zo'n 20% tot 40% korting krijgt. Ook is er af en toe speciale, tijdelijke aanbieding waarbij je tot wel 60% korting krijgt! Daarnaast is er periodiek een actie of aanbieding op websites zoals Groupon, ActieVanDeDag en Groupdeal. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten. Zodra wij ergens een aanbieding op een Mikro Gids abonnement zien plaatsen wij die in het overzicht op deze pagina.

Beoordeling Mikro Gids

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Mikro Gids

Er zijn tegenwoordig meerdere manieren waarop je kunt checken wat er op Tv is. Op de televisie zelf bijvoorbeeld, op diverse websites of met een smartphone App. Heb je echter liever een tastbare Tv-gids? Dan is de Mikro Gids iets voor jou. Deze handzame gids bevat een overzicht van wat er allemaal op de televisie is. Daarnaast bevat de Mikro Gids onder andere speciale kortingsbonnen die exclusief zijn voor abonnees. Met zo'n kortingsbon krijg je bijvoorbeeld korting op een wellness resort of kun je gratis naar de bioscoop. Daarnaast kun je als lid meedoen aan leuke acties. Bovendien kost een Mikro Gids abonnement echt niet zoveel geld. Er is namelijk met regelmaat een Mikro Gids aanbieding waarvan je kunt profiteren. Daarmee kun je bijvoorbeeld  met een flinke korting tien weken de Tv-gids uitproberen!

Mikro Gids website

www.mikrogids.nl
Mikro Gids voordelen
  Goedkoop proefabonnement
  Voordeelvouchers voor klanten
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes