Mathijs Maaltijdbox kortingscode 2019

Alle Mathijs Maaltijdbox kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Mathijs Maaltijdbox

Actie
€15 korting met deze Mathijs Maaltijdbox kortingscode
Mathijs Maaltijdbox kortingscode: €15 korting op jouw bestelling
Mathijs Maaltijdbox - Gratis bezorging van de boxen
Mathijs Maaltijdbox - Bestel een box vanaf €3,93 per maaltijd
Kortingscode Mathijs Maaltijdbox - €15 korting op jouw bestelling

Waarom Mathijs Maaltijdbox?

Weet je soms echt niet wat je die week allemaal wilt gaan eten? Dan biedt Mathijs Maaltijdbox je, voor een deel van de week, de perfecte oplossing. Op maandag ontvang je namelijk een box met daarin de ingrediënten en recepten voor drie maaltijden. Deze recepten makkelijk, redelijk snel klaar en resulteren in heerlijke maaltijden! Daarnaast is Mathijs Maaltijdbox perfect voor mensen die van gezond eten houden. De ingrediënten zijn namelijk zoveel mogelijk biologisch en een maaltijd bestaat uit een evenwichtige mix van vitaminen, mineralen, vezels, koolhydraten en eiwitten. Staat er vis op het menu? Dan is deze voorzien van het MSC-keurmerk. En zijn deze gezonde ingrediënten duurder dan soortgelijke ingrediënten van de supermarkt? Alles behalve! De maaltijden in de grote Familiebox kosten bijvoorbeeld slechts €3,93 per persoon. Daarbij kun je met regelmaat korting krijgen met een Mathijs Maaltijdbox kortingscode.

Kortingscode Mathijs Maaltijdbox gebruiken

Heb je een actieve Mathijs Maaltijdbox kortingscode gezien waarvan je gebruik wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk activeren. Ga daarvoor als volgt te werk. Klik om te beginnen op de groene button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de code die je nodig hebt. Ook opent de website van Mathijs Maaltijdbox in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Je kunt dus direct de Maaltijdbox uitzoeken die je wilt bestellen! Tijdens het bestellen kom je een invoerveld tegen, voorafgegaan door de tekst ´Heb je een kortingscode/cadeaubon?´. Zodra je de code die is verschenen op 1Korting.nl in het daarvoor bestemde invoerveld invult wordt de korting toegepast (zie onderstaande afbeelding).

 

Beoordeling Mathijs Maaltijdbox

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Mathijs Maaltijdbox

Eet je graag gezond en gevarieerd? En houd je van gemakkelijke recepten waarmee je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten? Dan is de Mathijs Maaltijdbox iets voor jou. De Mathijs Maaltijdbox wordt wekelijks bij je bezorgd en bevat de ingrediënten en recepten voor drie maaltijden. Hierdoor hoef je drie dagen van de week niet na te denken wat je gaat koken en hoef je minder boodschappen te doen! Je kunt kiezen uit de Familiebox en de Variatiebox. De Familiebox bevat maaltijden die zowel kinderen als volwassenen lekker vinden en is geschikt voor het hele gezin. De Variatiebox bevat daarentegen recepten die iets verrassender zijn en vaak bijzondere ingrediënten bevatten. Wil je een Maaltijdbox bestellen? Maak dan gebruik van een Mathijs Maaltijdbox kortingscode en je ontvangt korting op jouw bestelling!

Mathijs Maaltijdbox website

www.mathijsmaaltijdbox.nl
Mathijs Maaltijdbox voordelen
  Gratis bezorging van de Maaltijdbox
  Flexibel lidmaatschap
  Gezond en gemakkelijk
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes