Match4me actiecode 2019

Alle Match4me kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Match4me

Actie
Probeer Match4Me GRATIS uit! Alléén dit weekend!

Over Match4me

Ben je het zat geworden om constant met nieuwe mensen te daten? En ben je op zoek naar een échte relatie? Dan ben je bij Match4me aan het juiste adres. Match4me is namelijk speciaal gericht op hoger opgeleide singles die op zoek naar een serieuze relatie. Je komt daardoor sneller en gemakkelijk in contact met iemand die op dezelfde golflengte als jou zit! Bovendien kun je Match4me gratis uitproberen, want je kunt een gratis account aanmaken. Neem daarom een kijkje op de datingsite, meld je aan en vind de liefde van je leven!

Korting met een Match4me actie

Als je alle functionaliteiten van de datingsite wil gebruiken, dan is een Premium account noodzakelijk. Hoeveel je voor een Premium account betaalt verschilt en is afhankelijk van de duur van het abonnement. Zo kun je al een betaald abonnement nemen vanaf €7,95 per maand, alleen dan heb je wel een jaarabonnement. Er is echter met regelmaat een Match4me actie waarmee je korting kunt krijgen. Denk aan een actie waarbij jouw abonnement gratis verdubbeld word of waarbij de eerste maand gratis is. Vaak dien je een actiecode in te voeren om van zo'n actie te profiteren. Ook is er soms een code waarmee je bijvoorbeeld 10% korting op de maandprijs krijgt; in dat geval noemen wij dat een Match4me kortingscode. Alle acties, actiecodes en kortingscodes vind je hier op 1Korting.nl!

Actiecode Match4me gebruiken

Heb je een actuele kortings- of actiecode van Match4me gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je zo'n code dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt de code die je nodig hebt. Ook opent de website van Match4me voor je in jouw internet browser. Je kunt dus direct een Premium account aanmaken! Vul vervolgens de actiecode of kortingscode in tijdens het afsluiten van het betaalde abonnement om de korting of actie te activeren.

Beoordeling Match4me

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Match4me website

www.match4me.nl
Match4me voordelen
  Probeer een gratis account uit
  Premium account al voor €7,95 p/m
  Regelmatig een actie of aanbieding
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes