Marley Spoon kortingscode 2019

Alle Marley Spoon kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Kortingscode Marley Spoon: Ontvang direct €20 korting op je bestelling!

Ben je van plan om een Maaltijdbox te bestellen bij Marley Spoon? Maak dan gebruik van deze kortings... lees verder

Over Marley Spoon

Maaltijdboxen, je ziet ze steeds vaker opduiken. Met een reden: met een maaltijdbox haal je gemakkelijk ingrediënten in huis om een volledig gerecht op tafel te zetten. Zo ook met de maaltijdboxen van Marley Spoon. Lees hier meer over deze box en maak gebruik van onze Marley Spoon kortingscode.

Marley Spoon Maaltijdbox 

Met de maaltijdbox van Marley Spoon hoef je niet meer naar een recept te zoeken. Je hoeft niet naar de boodschappen te zoeken in de supermarkt. Iedere week kies je welke maaltijdbox wanneer bezorgd wordt, met daarin verse lokale producten. De recepten zijn creatief en bedacht door experimenterende chef-koks vol passie. Er is dus geen twijfel dat het gerecht weer eens iets nieuws zal zijn.

Zo werkt Marley Spoon

Bij het abonnement dat je neemt, geef je aan hoe vaak per week je een box wil ontvangen. Hier zit een minimum van 2 en een maximum van 4 boxen aan. Ook kun je kiezen voor het vegetarisch maken van jouw boxen. Wanneer je een abonnement genomen hebt, kun je recepten gaan kiezen. Je kunt zelf aangeven wanneer de box bezorgd moet worden. Het inplannen van de verzending kan zelfs tot acht weken vooruit. Bij het recept krijg je een simpel stappenplan om het gerecht te maken. Als de box bezorgd is, is deze gevuld met verse producten die zoveel mogelijk van het seizoen zijn.

Marley Spoon recepten

Iedere week kun je uit nieuwe recepten kiezen, zo word je niet beperkt in keuzemogelijkheden en kun je steeds weer een nieuw gerecht op tafel zetten. Voor iedere week krijg je zeven recepten te zien om uit te kiezen. Je kunt een keuze maken tussen recepten voor 2 personen en recepten voor families. Als je kiest om een box te bestellen voor de week erna, krijg je zeven nieuwe recepten om uit te kiezen. De boxen worden vervolgens gratis verzonden, verpakt en gekoeld. Let wel: oliën, peper en zout worden niet meegeleverd.

Marley Spoon duurzaamheid

De producten die gestuurd worden, zijn eerlijk en duurzaam. Daarbij worden enkel seizoensingrediënten gebruikt, dus de producten worden niet geïmporteerd uit verre landen. Om voedselverspilling te voorkomen, stuurt Marley Spoon je precies de hoeveelheden die je nodig hebt voor het recept. Ook de verpakking kan helemaal gerecycled worden. Duurzaamheid is dus erg belangrijk voor Marley Spoon! 

Marley Spoon kortingscode

Koken met Marley Spoon is goedkoper dan de supermarkt en kan al vanaf €4,95 per portie! Ondanks de scherpe prijs is het bovendien met regelmaat mogelijk om korting te krijgen. Met onze Marley Spoon kortingscode krijg je bijvoorbeeld €20 korting op alle maaltijdboxen! Zo'n kortingscode (ook wel voucher genoemd) is vaak alleen geldig op de eerste box. Daardoor kun je heel voordelig een maaltijdbox uitproberen! Bovendien is het maaltijdbox abonnement op elk moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. 

Voucher Marley Spoon gebruiken

Heb je een Marley Spoon voucher gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze toe moet passen? Gelukkig is het heel gemakkelijk! Klik om te beginnen op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de voucher die je nodig hebt tevoorschijn. Tegelijkertijd zal ook de website van Marley Spoon voor je openen. Wanneer je op de button klikt, dan wordt de voucher bovendien automatisch toegepast en zie je een melding zoals "De korting is toegepast op jouw bestelling". Je kunt dus direct de maaltijdbox selecteren die je wilt bestellen. Wanneer je deze bestelt, dan wordt de kortingscode automatisch toegepast.

Beoordeling Marley Spoon

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Marley Spoon

Contact Marley Spoon

Tel: 030-8080452
E-mail: contact@marleyspoon.nl

Marley Spoon website

www.marleyspoon.nl
Marley Spoon voordelen
  Heerlijke seizoensrecepten
  Kies zelf de gerechten
  Gekoeld bezorgd aan huis
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes