Maritiem Museum korting 2019

Alle Maritiem Museum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Maritiem Museum

Actie
Actie: Win Maritiem Museum tickets bij Ticketveiling!

Over het Maritiem Museum Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in de buurt van Rotterdam? En ben je geïnteresseerd in schepen, scheepvaart en de Nederlandse maritieme geschiedenis? Dan is een bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam meer dan de moeite waard. Aan de hand van wisselende tentoonstellingen word je namelijk meegenomen op reis door het maritieme verleden én heden van Nederland! Bovendien zijn er altijd meerdere activiteiten, is er een grote collectie kunst en een bibliotheek. Heb je een kind van vier tot tien jaar? Dan kan deze met Professor Plons spelenderwijs kennis maken met onder meer schepen, kranen en havens. Oftewel: in het Maritiem Museum Rotterdam is genoeg te beleven voor iedereen!

Korting Maritiem Museum

Ben je van plan om naar het Maritiem Museum Rotterdam te gaan? Dan is de kans groot dat je kunt besparen op het dagje uit door van tevoren tickets te kopen. Als je bijvoorbeeld een e-ticket bestelt, dan krijg je 20% korting op de nabijgelegen parkeergarage, 20% korting in de giftshop én bespaar je wachttijd bij de kassa. Ben je met vijftien of meer personen? Dan geldt het gereduceerde groepstarief. En heb je een Museumkaart, Rotterdampas of Vriendenpas? Dan krijg je geen korting, maar kun je zelfs geheel gratis naar het Maritiem Museum Rotterdam!

Entree Maritiem Museum aanbieding

Af en toe is het mogelijk om nóg meer te besparen. Websites zoals Groupon, ActieVanDeDag en Dagtickets hebben bijvoorbeeld af en toe een Maritiem Museum aanbieding waarmee je korting op de entree krijgt. Bij dergelijke websites krijg je vaak 30% tot soms wel 70% korting op entree tickets! Wij houden al dit soort aanbiedingssites goed voor je in de gaten. Zien wij ergens een Maritiem Museum aanbieding? Dan plaatsen wij deze direct voor je op onze webpagina. Op 1Korting.nl vind je dan ook alle aanbiedingen van waarmee je korting op de Maritiem Museum entree krijgt!

Maritiem Museum tickets winnen

Is er geen actie of aanbieding waarmee je direct korting krijgt op Maritiem Museum tickets? Dan is er alsnog een kans dat je kunt besparen. Af en toe is er namelijk een veiling bij een website zoals VakantieVeilingen of Ticketveiling. Ook met zulke veilingen kunt je fors besparen! Als je vanaf €1 kunt bieden op een familieticket ter waarde van €32, en je hebt geluk, dan kun je een fikse korting krijgen. Ook dit soort veilingen en acties waarbij je Maritiem Museum tickets kunt winnen vind je natuurlijk op onze website!

Beoordeling Maritiem Museum

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Maritiem Museum

Adres Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1 / Maritiem District
3011 EA Rotterdam
Nederland

Openingstijden Maritiem Museum Rotterdam

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur 
Zon- en feestdagen 11.00 - 17.00 uur

Tickets Maritiem Museum Rotterdam

Volwassenen: € 10,00
4 t/m 15 jaar: € 6,00
CJP: € 8,50
Tot 4 jaar: Gratis
Maritiem Museum voordelen
  Wisselende tentoonstellingen
  Koop voordelig online e-tickets
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes