Madame Tussauds korting 2019

Alle Madame Tussauds kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Win twee Madame Tussauds tickets bij Ticketveiling

Ben je van plan om met z'n tweeën (of met een tweetal) naar Madame Tussauds te gaan? Dan heeft Tic... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Madame Tussauds

Actie
Madame Tussauds aanbieding: Ontvang 30% korting bij Dagtickets!
Ontvang €8 korting op een Madame Tussauds ticket bij ActieVanDeDag!
€8,- Korting op Tickets voor Madame Tussauds (paasticket)
Naar Madame Tussauds? Nu met 39% korting bij ActieVanDeDag!
Ontvang 30% korting op Madame Tussauds tickets bij Dagtickets!
Ontvang 39% korting op Madame Tussauds tickets bij ActieVanDeDag!
Madame Tussauds aanbieding: Tot 34% korting bij Dagtickets!
ActieVanDeDag: Tickets Madame Tussauds nu slechts €12,50!
Madame Tussauds Aanbieding: Tot €7,50 korting op tickets!
ActievandeDag: Tickets Madame Tussauds voor maar €12,50! (-34%)

Korting Madame Tussauds Amsterdam

Als je naar Madame Tussauds Amsterdam wilt gaan dan adviseren wij je om je toegangskaartjes alvast online te kopen. Een normaal toegangskaartje voor een volwassenen kost aan de deur namelijk €24,50, terwijl hetzelfde kaartje online slechts €18,- kost. Voor een kinderkaartje geldt dezelfde korting van €3,50. Als je deze online bestelt kost het namelijk nog maar €14,50. Daarbij heeft Madame Tussauds Amsterdam ook nog kaartjes die vanaf 15.00 uur geldig zijn waar je zelfs €5,50 korting op krijgt. Overigens geldt voor al deze tickets dat als je een smartphone hebt, je de kaartjes niet eens hoeft uit te printen. Je kunt de e-tickets gewoon op je telefoon laten zien!

Koop tickets met korting voor Madame Tussauds bij Ticketbar

Madame Tussauds tickets bij Ticketbar

Wil je met korting tickets voor Madame Tussauds kopen? Dan ben je bij Ticketbar aan het juiste adres. Bij Ticketbar krijg je namelijk €4 korting op alle Madame Tussauds tickets! Een ticket voor een volwassene is daardoor afgeprijsd van €24,50 naar €20,50. Een ticket voor een kind van vijf t/m vijftien jaar kost bij Ticketbar slechts €16,50 in plaats van €20,50. Je kunt dus heel gemakkelijk besparen door van tevoren tickets te bestellen! Bovendien hoef je bij aankomst niet in de wachtrij te staan, wat héél misschien nog wel prettiger is dan die €4,- die je per ticket bespaart. Klik daarom op de bovenstaande actie om direct naar de Madame Tussauds aanbieding te gaan.

Korting met combi-tickets

Een andere manier om korting te krijgen is door online combi-tickets te kopen. Met dit soort tickets combineer je twee attracties in Amsterdam. Je kunt kiezen uit diverse combinaties, waaronder een combinatie met The Amsterdam Dungeon, Holland International en het Rijksmuseum. Op deze manier kan je korting oplopen tot maar liefst €17! Voor deze tickets geldt dat je ze uit moet printen en na een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam heb je dertig dagen om de andere attractie te bezoeken.

Madame Tussauds aanbiedingen en acties

De prijzen die genoemd zijn op deze pagina zijn een momentweergave van eind 2014 en kunnen verschillen op de website van Madame Tussauds Amsterdam. Het kan bijvoorbeeld dat er een actie of aanbieding is waardoor je goedkopere tickets kunt kopen. Deze aanbiedingen proberen we uiteraard op onze pagina te tonen, maar het kan zijn dat wij een keer niet op de hoogte zijn van een aanbieding of actie van Madame Tussauds. Bovendien kunnen de prijzen afwijken op basis van het seizoen of simpelweg prijsstijgingen/ -wijzigingen.

Wat is Madame Tussauds

In Madame Tussauds Amsterdam Amsterdam vind je een groot aantal beelden waarmee je op de foto kunt. Het museum is onderverdeeld in vier verschillende zalen, namelijk een Royals, Sport, A-List en Culture/ Arts gedeelte. Je kunt bijvoorbeeld op de foto met Prinses Maxima, David Beckham en Nederlandse BN'ers. Daarnaast kun je je eigen kunstwerken maken en leer je geheimen kennen van van topsporters. Kijk voor meer informatie over Madame Tussauds op www.madametussauds.com/Amsterdam. Wil je ernaartoe gaan? Bestel dan je kaartjes van tevoren online. Met korting!

Beoordeling Madame Tussauds

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Madame Tussauds

Ben je van plan om naar Madame Tussauds in Amsterdam te gaan? Bestel dan je tickets van tevoren online en bespaar op de toegang. Op normale tickets krijg je namelijk €3,50 korting en op tickets die pas geldig zijn vanaf 15.00 uur krijg je zelfs €5,50 korting! Daarbij kun je gebruikmaken van de Fast Track Entrance, waardoor je (bijna) niet in de rij hoeft te staan. Benieuwd naar alle Madame Tussauds aanbiedingen? Bekijk dan het kortingsoverzicht op deze pagina.
Madame Tussauds voordelen
  Leuk voor de hele familie
  Laagste prijsgarantie
  Bespaar met een aanbieding
  Online tickets met korting

Meer kortingscodes