Lotto actiecode 2019

Alle Lotto kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

5 GRATIS LOTEN met Lotto XL

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Koop nu voor €2,- al een lot

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Lotto

Actie
Lotto aanbieding: Eerste maand gratis én gratis Staatsloten!
Actie Lotto: Ontvang GRATIS €20 speltegoed!
Lotto Aanbieding: GRATIS Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. €15
Lotto Actie: Drie maanden 50% korting + Kans op reis naar Rio
Lotto Actie: Win NU een reis naar Zuid-Afrika t.w.v. €4.500!
Win een reischeque van €250 bij Lotto!
€20 gratis speeltegoed bij Lotto!
Wil je €500 winnen? Doe mee aan de Lotto actie!
Ontvang een Thermen Bussloo cadeau t.w.v. €75 bij Lotto
Win €500 netto met deze Lotto actie!

Lotto actiecode gebruiken

Heb je een Lotto actiecode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze dient te activeren? Lees dan eerst even deze uitleg voordat je loten gaat kopen. Wees gerust, het is heel gemakkelijk! Klik eerst op de desbetreffende button waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je nodig hebt. Ook opent Lotto.nl in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Klik op 'Direct meespelen' en kies met welke loten je mee wilt spelen. Als je het aantal trekkingen hebt geselecteerd kom je een invoerveld tegen waar je de Lotto actiecode in dient te voeren (zie onderstaande afbeelding). Plaats de voucher hierin en klik op 'Verder' om de actiecode van Lotto te activeren.

Lotto abonnement

Wil je standaard meespelen met De Lotto? Dan kun je een Lotto abonnement nemen. Als je abonnee wordt, dan kun je vaak een cadeau uitkiezen! Denk hierbij aan een Lotto cadeaukaart ter waarde van €20 of een Toto cadeaukaart ter waarde van €20. Een Lotto abonnement kun je heel gemakkelijk afsluiten op Lotto.nl. Als er een aanbieding of actie is waarmee je korting op het abonnement krijg of waarmee je een speciaal cadeau krijgt, dan plaatsen wij deze direct voor je in het actieoverzicht op deze pagina. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kortingscodes en actiecodes! Kijk daarom altijd even op 1Korting.nl voordat je besluit om mee te spelen, want misschien kun je wel korting krijgen.

Lotto nieuws

Ontvang een MediaMarkt cadeaukaart

Speel nu automatisch mee bij Lotto en ontvang een MediaMarkt cadeaukaart t.w.v. €15,-.Klik op de actie hierboven om direct van deze aanbieding gebruik te maken en mee te spelen.

17 januari 2019

Beoordeling Lotto

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Lotto

Wil je kans maken op miljoenen? Speel dan mee met De Lotto en maak wekelijks kans op het winnen van grote geldprijzen. De Jackpot is minstens €7.500.000 en dat kun jij vast en zeker goed gebruiken! Een lot kost overigens maar €2, dus je hoeft niet diep in de buidel te tasten om mee te spelen. Maar hoe werkt meespelen precies? Het is vrij gemakkelijk. Je kiest eerst met hoeveel loten je wilt meespelen, daarna kies je jouw zes geluksgetallen. Vervolgens kies je jouw lievelingskleur als Jackpotkleur en daarna kun je kiezen of je voor €1 extra mee wilt doen aan het Cijferspel waarmee je kans maakt op €200.000! Tot slot kies je het aantal trekkingen waaraan je mee wilt doen. Hierna kun je een actieve Lotto actiecode invoeren waarmee je korting krijgt op jouw loten!

Lotto website

www.lotto.nl
Lotto voordelen
  Steunt sport en goede doelen
  Speel wekelijks mee
  Ontvang een welkomstcadeau
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes