LOI kortingscode 2019

Alle LOI kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

LOI korting: Bespaar tot wel 35% op opleidingen en cursussen!

Een groot aantal cursussen en opleidingen is nog steeds sterk in prijs verlaagd bij LOI. Je kunt pro... lees verder

Verlopen acties van LOI

Actie
Gratis Action Cam bij alle talen- en typecursussen van LOIKidzz.nl!
Typecursus nodig? Ontvang direct €30 korting bij LOI Kidzz!
Ontvang tijdelijk €20 korting op de talencursussen bij LOI Kidzz!
Loi actie: Gratis Pathé filmvouchers of een Nationale Bioscoopbon!
LOI aanbiedingen: Pak nú 20% Last Minute korting!
LOI aanbieding: Tot €250 korting op een iPad Mini bij een opleiding!
Korting LOI Kidzz: Bespaar €40 op typecursussen!
LOI Kidzz Actie: €20 Korting op ALLE taalcursussen!
LOI Kidzz: Ontvang een Android tablet bij een cursus!
LOI actie: iPad Mini voor €49 bij inschrijving op HBO-opleiding

Studeren bij de Leidse Onderwijsinstellingen

De Leidse Onderwijsinstellingen heeft een groot aanbod aan volledige MBO-, HBO- en Masteropleidingen. Als je in het verleden bijvoorbeeld een HBO-opleiding hebt afgerond en gelijk bent begonnen met werken, maar jezelf nu verder wilt ontwikkelen, dan kun je naast je werk de gewenste Masteropleiding volgen. Naast volledige opleidingen heeft de LOI een zeer divers aanbod aan cursussen. Je kunt gemakkelijk kiezen voor het vakgebied waar je je cursus in wilt volgen. Enkele vakgebieden zijn bijvoorbeeld ‘Marketing, communicatie en verkoop’, ‘Administratie en economie’ en ‘Multimedia en vormgeving’. Deze vakgebieden zijn dan weer onderverdeeld in talloze verschillende cursussen. LOI heeft dus voor elk wat wils!

Gratis proefles en gratis studiegids bij de LOI

Weet je niet precies wat je wilt doen, alleen dat je íets wilt doen? Dan kun je de gratis beroepsinteressetest doen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de richting die je op wilt gaan en het vakgebied dat het beste bij je past. Vervolgens kun je een gratis gids aanvragen voor meer informatie. Weet je al bijna zeker dat je een bepaalde cursus wilt volgen? Dan kun je in de meeste gevallen een gratis proefles aanvragen! Hierdoor kan je laatste twijfel weggenomen worden (of kom je erachter dat de cursus toch minder interessant is dan je had gedacht). Dit zijn slechts enkele voordelen van de LOI. Een ander voordeel van een cursus of volledige thuis of klassikale studie bij de Leidse Onderwijsinstellingen is het feit dat je regelmatig korting krijgt op een cursus of dat je een gratis product zoals een Samsung Galaxy Tab krijgt bij aanmelding voor een studie. Daarbij kun je soms nog voordelig een studie of cursus starten door gebruik te maken van een kortingscode of een soortgelijke bon of code.

Korting bij de LOI

De Leidse Onderwijsinstellingen heeft regelmatig een actie of korting waarmee ze jou over wilt halen om voor de LOI en niet voor een concurrent te kiezen. Dat is natuurlijk alleen maar gunstig, want korting is altijd welkom! Soms krijg je bijvoorbeeld 35% korting op een groot aantal cursussen en opleidingen, waaronder cursussen zoals Online Marketing, Adobe Photoshop Advanced of Tuinarchitectuur. Daarbij krijg je meestal op volledige HBO-bacheloropleidingen en masteropleidingen een gratis product. Denk hierbij aan een gratis Samsung Galaxy Tab4 of een soortgelijk product dat handig is voor zowel de studie als thuis. Dit soort acties en aanbiedingen plaatsen wij voor je in het overzicht op deze pagina. Als er een actieve LOI kortingscode of actiecode is dan vind je die natuurlijk ook terug in het kortingsoverzicht! Heeft de LOI een uitzonderlijk goede actie, korting of code? Dan vermelden wij die in onze nieuwsbrief.

Beoordeling LOI

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over LOI

Ben je aan het werk en wil je een volledige opleiding volgen? Of ben je werkloos en wil je je kans op de arbeidsmarkt verbeteren middels een relevante cursus? Wat je situatie ook is, als je op zoek bent naar een passende thuisstudie, klassikale studie of cursus, dan ben je bij de Leidse Onderwijsinstellingen aan het juiste adres. Bovendien krijg je vaak korting of een gratis product als je je aanmeldt voor een cursus of volledige studie bij de LOI (en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!). Al dit soort kortingen en acties, evenals actieve kortingscodes, vind je in het LOI kortingsoverzicht. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor alle actuele aanbiedingen van de LOI.

LOI website

www.loi.nl
LOI voordelen
  Gratis proefles
  Korting op cursussen
  Cadeautje bij aanmelding
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes