Libelle Zomerweek korting 2019

Alle Libelle Zomerweek kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

VIP Tickets voor slechts €39,-

Geplaatst op 16-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Libelle Zomerweek

Actie
Bestel voor €30 bij terStal en ontvang een Libelle Zomerweek kortingscode!
Ontvang direct 31% korting op Libelle Zomerweek 2017 tickets!
Libelle Zomerweek tickets incl. vervoer nu voor €33 bij Oad!
Libelle Zomerweek Aanbieding: 12% Korting op tickets!
Libelle Zomerweek Korting: Bespaar 12% op Tickets!

Over Libelle Zomerweek 2017

Houd je van shoppen, dansen en heerlijke proeverijen? Dan is Libelle Zomerweek 2017 het leukste feestje van het jaar voor jou. Het thema van deze twintigste editie van de Libelle Zomerweek is namelijk 'Let's Dance'. Met zo'n thema verwacht je natuurlijk goede artiesten en die krijg je dan ook te zien! Er zijn namelijk optredens van Jan Smit, Jeroen van der Boom, de 3J's en vele andere toppers. Daarnaast zijn er vele leuke workshops waaraan je kunt deelnemen. Ook kun je er natuurlijk naar hartenlust shoppen. Er zijn namelijk meer dan driehonderd stands! En alsof dat nog niet genoeg is kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, evenals je ogen uitkijken tijdens de modeshows. Oftewel: op de Libelle Zomerweek 2017 hoef je je geen seconde te vervelen!

Libelle Zomerweek kortingsbonnen

Wat is er nou leuker dan naar de Libelle Zomerweek 2017 gaan? Nou, een bezoekje aan het festival brengen terwijl je korting op de tickets hebt gekregen natuurlijk! Maar hoe doe je dat precies? Er zijn meerdere manieren voor. In de voorverkoop worden bijvoorbeeld goedkope tickets aangeboden. Als je er snel bij bent, dan kun je dus flink besparen! Maar dat is niet de enige manier. Met Libelle Zomerweek kortingsbonnen bijvoorbeeld kun je een fikse korting krijgen op de toegangskaartjes. Met de online equivalent van een kortingsbon, namelijk een kortingscode, kun je ook besparen. Wanneer er online Libelle Zomerweek kortingsbonnen beschikbaar zijn vind je deze direct hier op 1Korting.nl!

Libelle Zomerweek korting

Is er geen kortingsbon of kortingscode waarvan je gebruik kunt maken? En is de voorverkoop al voorbij? Dan is er nog steeds een grote kans dat je kunt besparen op de tickets. In de aanloop naar het evenement zijn er namelijk vaak tickets in de aanbieding bij websites zoals ActieVanDeDag, Groupon en/ of VakantieVeilingen. Zodra wij ergens een aanbieding of actie zien houden wij je daarvan op de hoogte. Een Libelle Zomerweek korting wordt namelijk direct gedeeld met onze fans! Bekijk daarom het overzicht met acties op deze pagina, want dan zie je in één oogopslag of er een Libelle Zomerweek korting is waarvan je gebruik kunt maken.

Beoordeling Libelle Zomerweek

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek 2017

Datum: Van 15 t/m 21 mei 2017
Tijd: Van 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Almeerderstrand in Almere
Libelle Zomerweek voordelen
  €4 korting in de voorverkoop
  Shoppen bij meer dan 300 stands
  Optredens van bekende artiesten
  Bespaar met kortingsbonnen of acties

Meer kortingscodes