Laudius kortingscode 2019

Alle Laudius kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Volg zeven gratis cursussen bij Studiewereld Laudius

Als je je nu inschrijft voor een thuisstudie met hulp van een docent, dan ontvang je gratis de Laudi... lees verder

Tot 80% korting op Laudius cursussen bij Groupon

Ben je van plan om een cursus van Laudius te volgen? Dan kun je flink besparen door deze cursus bij ... lees verder

Bespaar €30 door een thuisstudie te volgen van Studiewereld Laudius

Doordat Laudius géén inschrijfgeld hanteert, in tegenstelling tot veel andere aanbiede... lees verder

Complete studies voor €99 bij Studiewereld Laudius

Laudius hanteert een laagste lesgeld garantie en dat blijkt wel uit de prijzen van de cursussen. Twe... lees verder

Veertien dagen bedenktijd + drie maanden omruilen bij Studiewereld Laudius

Weet je niet helemaal zeker of een thuisstudie echt iets voor je is? Of twijfel je tussen twee studi... lees verder

Vraag de gratis studiegids aan van Studiewereld Laudius

Wil je meer informatie over een bepaalde thuisstudie? Of lees je de informatie het liefste op papier... lees verder

Lesgeld terug garantie bij Studiewereld Laudius

Wil je beginnen aan een thuisstudie, maar ben je bang dat je niet slaagt en daardoor je geld voor ni... lees verder

Waarom Studiewereld Laudius?

Op internet kun je veel aanbieders van thuisstudies vinden, dus waarom zou je een studie bij Laudius volgen? Wij hebben het al even over het brede aanbod aan thuisstudies gehad, maar datzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor LOI. Er zijn echter meer goede redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor een studie bij Studiewereld Laudius. Laudius gelooft bijvoorbeeld dat studeren voor iedereen bereikbaar moet zijn én niet duur mag zijn. Dit komt tot uiting in de prijzen van de studies. Je krijgt zelfs een 100% laagste lesgeld garantie, wat betekent dat je dezelfde studie nergens goedkoper kunt volgen.

Andere voordelen van Laudius

De 100% laagste prijsgarantie op lesgeld is echter niet het enige pluspunt van Laudius. Er Je profiteert namelijk nog van enkele andere voordelen nádat je een thuisstudie hebt aangeschaft. Zo betaal je géén inschrijfgeld, terwijl dit bij andere aanbieders vaak rond de €30 ligt. Ook heb je altijd veertien dagen bedenktijd. Bevalt de cursus toch niet binnen die termijn? Dan krijg je gewoon je geld terug. Kom je er echter na een paar maanden pas achter dat de thuisstudie toch niet helemaal is zoals je wat verwacht? Dan kun je binnen drie maanden overstappen naar een andere thuisstudie van Laudius. Mocht je niet slagen? Dan geniet je van een 100% lesgeld terug garantie, wat betekent dat je je geld terugkrijgt. Je hebt dus niets te verliezen door een studie bij Studiewereld Laudius te volgen! Benieuwd naar alle voordelen? Kijk dan op de website.

Laudius korting

Ondanks de laagste prijsgarantie kun je soms alsnog korting krijgen op je lesgeld. Zo kan het zijn dat bepaalde cursussen tijdelijk in de aanbieding zijn, waardoor je op die cursussen kunt besparen. Het komt echter vaker voor dat je bijvoorbeeld een gratis product kunt krijgen als je een cursus gaat volgen. Denk hierbij aan een Samsung Galaxy Tab of een andere tablet. Soms krijgt iedere cursist zo'n extraatje, soms ontvangt bijvoorbeeld elke 25e cursist een cadeau. Indien er dergelijke acties zijn of je op één of andere manier korting kunt krijgen bij Laudius, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte. Ook als er een Studiewereld Laudius kortingscode actief is waarmee je kunt besparen, dan plaatsen wij deze direct voor je in het overzicht met alle Laudius kortingen op deze pagina.

Beoordeling Laudius

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Laudius

Ben je op zoek naar een thuisstudie, maar weet je nog niet bij welke thuisstudie-aanbieder je de thuisstudie wilt volgen? Neem dan eens een kijkje op Laudius.nl en ontdek wat deze aanbieder aan studies te bieden heeft. Laudius heeft bijvoorbeeld studies op meer dan twintig interessegebieden, uiteenlopend van onderwerpen zoals Beauty & Lifestyle, Dieren & Planten en Muziek, Film & Foto's tot Computer & Internet, Recht & Veiligheid en Coachen & Management. Deze interessegebieden zijn vervolgens onderverdeeld in een groot aantal thuisstudies. Dankzij dit brede aanbod is de kans groot dat je de thuisstudie kunt volgen die je zoekt! Bovendien kun je vaak korting op je inschrijfgeld krijgen, bijvoorbeeld met een Studiewereld Laudius kortingscode.

Laudius website

www.laudius.nl
Laudius voordelen
  Veertien dagen gratis op proef
  Lesgeld terug garantie
  Laagste lesgeld garantie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes