Land van Jan Klaassen korting 2019

Alle Land van Jan Klaassen kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Jan Klaassen Aanbieding: Win een Familieticket t.w.v. €44

Ben je van plan om met z'n vieren naar het Land van Jan Klaassen te gaan? Dan heeft VakantieVeilinge... lees verder

Verlopen acties van Land van Jan Klaassen

Actie
ActievandeDag: Land van Jan Klaassen tickets voor maar €7,50! (-32%)

Over Het Land van Jan Klaassen

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Het Land Van Jan Klaassen aan het juiste adres. Dit is namelijk een uniek pretpark voor kinderen. Naast een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin en een waterspeeltuin heeft Het Land Van Jan Klaassen ook het grootste poppentheater van Nederland! Kinderen kunnen er dus bijvoorbeeld naar hartenlust klimmen, rondrennen en schommelen. Natuurlijk kun je er ook genieten van een lekker hapje en een drankje. Oftewel: je hoeft je er geen moment te vervelen! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Kijk dan even op JanKlaassen.nl!

Korting Land van Jan Klaassen

Heb je zin om naar Het Land van Jan Klaassen te gaan? Dan zijn er diverse manieren waarop je korting kunt krijgen op de prijs van toegangskaartjes. Als je bijvoorbeeld van tevoren online tickets koopt op JanKlaassen.nl, dan bespaar je al! Afhankelijk van het soort ticket dat je koopt krijg je namelijk €1 of €0,50 korting! Ook zijn er diverse voordelige arrangementen waarbij je bijvoorbeeld een entreeticket in combinatie met eten en drinken krijgt. Op deze voordelige arrangementen krijg je enkele euro's korting!

Land van Jan Klaassen gratis

Het is zelfs mogelijk om gratis naar Het Land van Jan Klaassen te gaan! Nou ja, één dagje in het jaar dan. Wanneer je er een kinderfeestje viert, dan krijgt de jarige namelijk gratis entree tot Het Land van Jan Klaassen! Dit geldt bovendien ook op de arrangementen; je kunt dus bijvoorbeeld ook gratis het Jan Klaassen-Arrangement kiezen. Bovendien wordt de jarige de hele dag in het zonnetje gezet, toegezongen op het podium én mag hij of zij grabbelen uit de schatkist. Kijk op de website JanKlaassen.nl voor meer informatie over de kinderfeestjes.

Land Van Jan Klaassen korting

Hoewel je dus al kunt besparen op de toegangskosten door van tevoren tickets te bestellen op de website JanKlaassen.nl, is het soms mogelijk om nóg meer korting te krijgen. Af en toe zijn er namelijk Land van Jan Klaassen aanbiedingen en acties te vinden op het internet. Websites zoals ActieVanDeDag, Groupon en Marktplaats Aanbieding hebben bijvoorbeeld af en toe zo'n aanbieding of actie. Wanneer er zo'n aanbieding of actie is, dan krijg je tot wel 60% korting! Al dit soort aanbiedingen plaatsen wij direct voor je op 1Korting.nl zodra ze beschikbaar zijn.

Actie Jan Klaassen

Is er geen aanbieding te vinden bij een website zoals ActieVanDeDag of Groupon? Dan is er alsnog een kans dat je kunt besparen. Af en toe is er namelijk een actie bij Ticketveiling of VakantieVeilingen waarbij je kunt bieden op Het Land van Jan Klaassen tickets. Als je bijvoorbeeld vanaf €1 kunt bieden op een Familieticket ter waarde van €44, dan kun je dus een fikse korting krijgen ten opzichte van de reguliere ticketprijs! Wanneer er zo'n actie is, dan houden wij je daar natuurlijk ook van op de hoogte.

Beoordeling Land van Jan Klaassen

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Land van Jan Klaassen voordelen
  Jarigen gratis bij kinderfeestjes
  Diverse arrangementen
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes