Koning Aap actiecode 2019

Alle Koning Aap kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Koning Aap korting

Wil je het liefste met korting je rondreis boeken? Dan heb je geluk, want het is op verschillende manieren mogelijk om bij Koning Aap korting te krijgen. Als je vaker een reis boekt bij deze reisaanbieder, dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat je profiteert van de Vaste Klanten Korting. Wanneer ben je een vaste klant? In het kort komt het erop neer dat je in de meeste gevallen een vaste klant bent als je in de afgelopen vijf jaar twee keer of vaker met Koning Aap hebt gereisd. Op Koningaap.nl vind je hier meer gedetailleerde informatie over. Als vaste klant krijg je niet alleen €35 korting per persoon, ook kun je deelnemen aan unieke acties en krijg je leuke cadeautjes en aanbiedingen. Daarnaast kun je profiteren van €50 vroegboekkorting op Familiereizen. Deze actie geldt echter maar gedurende een bepaalde periode. Op 1Korting.nl vind je deze data direct zodra ze bekend zijn!

Koning Aap aanbiedingen

Als je geen vaste klant bent, noch kunt profiteren van de vroegboekkorting, dan kun je wellicht alsnog besparen op je rondreis. Op de website van koning Aap vind je namelijk een apart onderdeel met alle huidige aanbiedingen. Dit zijn geselecteerde rondreizen die met een aantrekkelijke korting worden aangeboden! Daarnaast kun je soms besparen als je op korte termijn op rondreis wilt. Je kunt namelijk op www.koningaap.nl terecht voor last-minute aanbiedingen. Voor dit soort aanbiedingen geldt natuurlijk wel dat je maar net naar de bestemming die met korting wordt aangeboden wilt gaan.

Actiecode Koning Aap

Een andere manier om te besparen op je rondreis is door gebruik te maken van een Koning Aap actiecode. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld €50 korting op de boekingskosten van je reis of profiteer je van een ander voordeel. Hoewel de voordelen die je door het gebruik van een actiecode van Koningaap.nl krijgt kunnen verschillen, is één ding zeker. Zodra er een actiecode beschikbaar is dan laatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl! Wij adviseren je dan ook om eerst even op deze pagina te kijken voordat je je boeking plaatst. Het zou natuurlijk zonde zijn als je het volledige bedrag betaalt voor je reis terwijl je korting had kunnen krijgen met een kortingscode.

Beoordeling Koning Aap

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Koning Aap

Ben je van plan om een verre reis te ondernemen? Bijvoorbeeld naar Afrika, Azië of Zuid-Amerika? Dan ben je bij Koning Aap aan het juiste adres. Op KoningAap.nl vind je namelijk een groot aantal georganiseerde groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je alleen of met je beste vriend(in) aan te melden voor een groepsreis, maar Koning Aap heeft ook speciale Familiereizen en Single Parent reizen. Kortom: er is voor elk wat wils. Neem daarom eens een kijkje op www.koningaap.nl om het complete aanbod aan groepsreizen te bekijken. Zie je een reis die je wilt boeken? Check dan eerst even of er een actieve Koning Aap actiecode is waarmee je korting krijgt op je boeking!
Koning Aap voordelen
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Vaste Klanten Korting
  Nog onzeker? Neem een optie
  Bespaar met een actiecode

Meer kortingscodes