Knab actie 2019

Alle Knab kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Knab actie: De eerste drie maanden zijn nú gratis!

Wil je een rekening openen bij Knab? Dan is dit daar een perfect moment voor. De eerste drie maanden... lees verder

Verlopen acties van Knab

Actie
Ontvang €50 cadeau als je nú overstapt naar Knab!
Knab actie: Stap nú over en ontvang een gratis JBL Bluetooth speaker!
Actie: Ontvang voor altijd 50% korting op Knab Premium!

Over Knab

Wil je als particulier van bank wisselen? En hecht je waarde aan een uitstekende service, een goede rente en een compleet pakket voor al jouw bankzaken? Dan ben je bij Knab aan het juiste adres. De online bank Knab is namelijk gestart met de gedachte dat het nét even anders kon in de financiële wereld en dat heeft gezorgd voor diverse voordelen. Zo krijg je voor een vaste lage prijs een compleet pakket voor al jouw bankzaken. Je betaalt dus niets extra's voor jouw bankpas, internetbankieren of creditcard. Ook kun je zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Bijkomend voordeel: je krijgt zowel op de betaalrekening als spaarrekening rente! Daarbij is er met regelmaat een Knab actie waarmee je voordelig kunt starten.

Knab zakelijk

Ben je een ZZP'er of (kleine) ondernemer? En wil je een voordelige doch goede zakelijke rekening openen? Ook dan zit je bij Knab op de goede plek. Voor het zakelijke pakket van Knab betaal je een vaste lage prijs van slechts €5 per maand. Daarvoor krijg je onder andere een bankpas voor elke bestuurder, duizend gratis transacties per jaar en zoveel betaalrekeningen en spaarrekeningen als je wilt! Bovendien heeft Knab een zakelijke overstapservice. Deze zakelijke overstapservice is gratis, simpel én snel! Bovendien is er een Starterspakket waarmee je drie maanden geen pakketkosten betaalt en drie maanden gratis een boekhoudkoppeling krijgt.

Knab actie

Bij Knab betaal je dus een vaste lage prijs voor al jouw bankzaken. Bovendien is er met regelmaat een Knab actie waarmee je flink kunt besparen! Tijdens zo'n actie krijg je bijvoorbeeld de eerste drie maanden 50% korting op het maandbedrag of zijn de eerste drie maanden gratis. Als er een Knab actie is waarmee je gratis kunt starten of korting krijgt, dan plaatsen wij deze direct voor je op onze website. In het overzicht op deze pagina zie je dus direct alle manieren om korting te krijgen bij Knab.

Beoordeling Knab

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Knab website

www.knab.nl
Knab voordelen
  Rente op de betaalrekening
  Gemiddelde besparing van €132
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Extra korting voor zakelijke starters

Meer kortingscodes