Kinderfiets aanbieding 2019

Alle Kinderfiets kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Ontvang tot wel 57% korting op kinderfietsen bij Giga Bikes!

Wil je online een kinderfiets kopen? Dan ben je bij Giga Bikes aan het juiste adres. Giga Bikes heef... lees verder

Actie: Ontvang korting op 100+ kinderfietsen bij BikesPlaza!

Wil je een kinderfiets kopen? En ben je op zoek naar een goede, leuke én betaalbare kinderfiets? Da... lees verder

Kinderfiets aanbieding: Ontvang tot 50% korting bij Internetbikes!

Wil je online een kinderfiets kopen? En ben je op zoek naar een goede aanbieding? Dan ben je bij Int... lees verder

Kinderfiets kopen? Nu al vanaf €144,95 bij Beach-cruiser!

Ben je op zoek naar een leuke, veilige en degelijke kinderfiets? Die niet ál teveel geld kost? Dan ... lees verder

Vergelijkbare acties

Elektrische fiets kopen? Nu tot 45% korting op e-bikes bij Internetbikes!

Wil je een elektrische fiets kopen? Maar wil je er geen duizend(en) euro's aan uitgeven? Dan ben je ... lees verder

Verlopen acties van Kinderfiets

Actie
Loopfiets kopen? Nu met kortingen tot 73% bij Internetbikes!

Over het kopen van een kinderfiets

Wil je online een kinderfiets kopen? Dan ben je niet de enige. In de wintermaanden zijn veel mensen op zoek naar kinderfiets aanbiedingen. Sinterklaas is in het land en de kerst staat voor de deur en wat is een idealer cadeau dan een nieuwe fiets. Online zie je overal aanbiedingen, maar daarbij is het wel belangrijk om te weten wat je koopt. De leeftijd en vooral de lengte van je kind spelen een grote rol bij de aanschaf van de juiste fiets. Moeten er zijwieltjes op de fiets komen of juist niet en is het stuur niet te breed? Wij geven wat tips en adviezen zodat je, ook met korting, de juiste fiets voor je kroost koopt.

Welke maat kinderfiets kopen?

Wat belangrijk is bij de grootte van een fiets is dat kinderen, als ze op de fiets zitten, beide voeten plat op de grond kunnen plaatsen. Omdat kinderen nog niet zo stabiel en evenwichtig zijn, kunnen er ongelukken gebeuren als hun zadel of fiets te hoog is. Door ervoor te zorgen dat ze met hun voeten goed bij de grond kunnen, voorkom je onnodige ongevallen. De bandenmaten van kinderfietsen zijn, net als bij volwassenen, weergegeven in inches. Je hebt fietsen met banden van 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inches. Je kunt deze maten koppelen aan de kledingmaat van je kind. Een kind met maat 104/110 past op een fiets van 16 inch. Een kind met kledingmaat 110/116 op een 18 inch fiets. Zo past 116/122 op 20 inch, 122/128 op 22 inch, 128/140 op 24 inch en 140/152 op 26 inch.

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderfietsen?

Het stuur van een kinderfiets mag nooit breder zijn dan de schouders van het kind dat erop rijdt. Anders wordt sturen een moeilijke en vervelende opgave waarbij snel onhandige bewegingen worden gemaakt. Misschien wel de lastigste en belangrijkste opdracht is het kiezen van een fiets waar je kind helemaal hoteldebotel van is. Daarbij zijn model, kleur en accessoires erg belangrijk maar laat je niet verleiden door fietsen die niet veilig of betrouwbaar zijn. Zo zijn mountainbikes voor kinderen de laatste jaren erg in en alhoewel deze fietsen er ongetwijfeld er stoer en degelijk uit zijn, bevatten ze ook versnellingen en handremmen. Deze laatste zijn vaak lastiger te hanteren voor kinderen en aangezien kinderen nogal impulsief kunnen zijn, gaat zo’n fiets vaak sneller kapot. Daarom is het verstandiger om een gewone stadsfiets te kopen, voorzien van degelijke apparatuur.

Kinderfiets of loopfiets

Je hebt diverse merken kinderfietsen, waaronder Alpina, Loeki, Batavus en Gazelle. Wil je een peuter voorbereiden op het fietsen, denk dan eens aan het geven van een loopfiets. Op deze fiets zonder trappers leren peuters rechtop zitten zonder om te vallen. Zo wordt een stabiele fietshouding ontwikkeld. Het daadwerkelijk fietsen is fijn om te leren. Het leert kinderen deelnemen aan het verkeer, het verbetert de conditie en vormt een fijne manier om lekker bezig te zijn.

Kinderfiets aanbieding

Ben je van plan om een  kinderfiets te kopen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wanneer wij ergens online een kinderfiets aanbieding tegenkomen, dan plaatsen wij deze namelijk direct op onze webpagina. Dat geldt bijvoorbeeld voor een sale, outlet en uitverkoop, maar ook voor een ander soort actie. Als je korting kunt krijgen, dan houden wij je daarvan op de hoogte! Op 1Korting.nl vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan aanbiedingen en acties van diverse webshops. Denk hierbij aan een Internetbikes sale, een FietsenExpert uitverkoop of een Beach-cruiser outlet waarbij je korting op fietsen voor kinderen krijgt. Bekijk daarom snel de actuele kinderfiets aanbieding waarvan je kunt profiteren!

Beoordeling Kinderfiets

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Meer kortingscodes