Kidsweek abonnement 2019

Alle Kidsweek kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Kidsweek proefabonnement voor €10 + Gratis Kidsweek Zomerboek

Wil je een Kidsweek proefabonnement afsluiten? Dan is er nu een leuke aanbieding waarvan je kunt pro... lees verder

Kidsweek aanbieding: 25% korting op een jaarabonnement

Wil je een jaarabonnement op de Kidsweek nemen? Klik dan op de onderstaande button om naar de nieuws... lees verder

Kidsweek abonnement

Overweeg je om een Kidsweek abonnement te nemen? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement met korting kiezen. In dat geval kun je kiezen uit een halfjaar- of jaarabonnement, waarbij je een hogere korting krijgt op het jaarabonnement. Je kunt er echter ook voor kiezen om geen korting maar een cadeau te kiezen. Denk hierbij aan een DVD of een leesboek. Ook is er nog een kennismakingsabonnement. Met dit proefabonnement kun je kijken of Kidsweek echt iets voor jouw kind is of niet. Bovendien is er vaak een actie waarbij je (extra) korting krijgt op één of meerdere van deze lidmaatschappen, waardoor je flink kunt besparen. Al dit soort aanbieding plaatsen wij voor je in het actieoverzicht op 1Korting.nl.

Kidsweek aanbieding

Naast de gebruikelijke aanbiedingen die altijd geldig op Kidsweek.nl, zijn er af en toe speciale acties. Meestal kun je met zo'n actie nóg meer besparen! Zo krijg je bijvoorbeeld niet alleen extra korting, vaak ontvang je ook een product gratis! Het Kidsweek Moppenboekje bijvoorbeeld, of Het Grote Kidsweek Zomerboek. Sommige acties worden ook via www.kidsweek.nl bekend gemaakt, maar andere acties verschijnen alleen op websites waar Kidsweek mee samenwerkt (zoals 1Korting.nl). Het is daarom de moeite waard om ook op deze pagina te kijken als je denkt een goede aanbieding hebt gezien op Kidsweek.nl!

Beoordeling Kidsweek

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Kidsweek

Heb je een kindje dat op de basisschool zit? Neem dan een Kidsweek abonnement! Kidsweek is namelijk dé weekkrant voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar. De krant draagt op een leuke manier bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind. De krant staat namelijk onder meer boordevol met het laatste nieuws vanuit Nederland en het buitenland. Hierdoor ontwikkelt jouw kind al op jonge leeftijd een interesse in de actualiteit! Daarnaast bevat Kidsweek natuurlijk ook andere leuke dingen, zoals moppen, acties en testjes. Ook zijn er talloze filmpjes te bekijken op Kidsweek.nl. Je kunt dus op een heel gemakkelijke én goedkope manier een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw kind. Er is namelijk vaak een Kidsweek abonnement aanbieding of proefabonnement waarmee je korting krijgt!

Kidsweek website

www.kidsweek.nl
Kidsweek voordelen
  Dé weekkrant voor kinderen
  Goedkoop proefabonnement
  Zowel leuk als leerzaam
  Regelmatig een aanbieding

Meer kortingscodes