Keukenhof korting 2019

Alle Keukenhof kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Keukenhof - Korting via Groupon

Groupon heeft vrijwel altijd aanbiedingen voor Keukenhof, evenementen op Kasteel Keukenhof en/&... lees verder

Keukenhof - Korting via Ticketveiling

Bij Ticketveiling kun je bieden op toegangskaartjes voor talloze dagjes uit. Ben je benieuwd of er o... lees verder

Keukenhof - Korting via Dagtickets

Als de Keukenhof (bijna) geopend is, dan is de kans groot dat je met korting kaartjes kunt bestellen... lees verder

Keukenhof - Korting via VakantieVeilingen

Is de Keukenhof geopend? Dan is de kans groot dat je kunt bieden op toegangskaartjes bij VakantieVei... lees verder

Verlopen acties van Keukenhof

Actie
Keukenhof VIP-pakket inclusief busreis nu al vanaf €25,99 bij Groupon!
-18% op Keukenhof + Lookout + Busretour Amsterdam bij ActieVanDeDag!
Ontvang 18% korting op Keukenhof incl. busvervoer bij ActieVanDeDag!
Oad aanbieding: Dagje Keukenhof inclusief reis per luxe bus voor €39!
Keukenhof + Rondvaart Amsterdam met €3 korting bij Ticketbar
Keukenhof Tour met €6 Korting bij Ticketbar

Keukenhof korting

Als je naar de Keukenhof gaat, dan is het op meerdere manieren mogelijk om korting te krijgen op jouw toegangskaartjes. Zo kunnen kinderen tot en met drie jaar gratis naar binnen en zijn de toegangskaartjes voor kinderen tot en met 11 jaar goedkoper dan die van oudere kinderen en volwassenen. En ga je bijvoorbeeld met een groep vanaf twintig personen? Dan krijg je minstens €2,50 korting per persoon! Wil je vaker naar de Keukenhof gaan? Dan kun je besparen door een Lentepas te nemen. Met deze pas heb je een seizoen lang onbeperkt toegang tot de Keukenhof! Kijk op de website voor de actuele prijzen van de Lentepas.

Korting Keukenhof via derden

Als je geen Lentepas wilt, niet met een grote groep gaat én ouder bent dan elf jaar is het nog steeds mogelijk om te besparen op de toegangskaartjes. Er worden namelijk regelmatig toegangskaartjes aangeboden door bedrijven waarmee de Keukenhof samenwerkt. Zo is het in het verleden voorgekomen dat je hebt kunnen bieden op toegangskaartjes bij VakantieVeilingen en Ticketveiling. Als je kunt bieden op toegangskaartjes kun je zelf bepalen hoeveel korting je krijgt! Je bepaalt immers zelf de prijs! Worden er geen kaartjes geveild? Dan is er een grote kans dat er wel Keukenhof aanbiedingen zijn bij websites zoals Groupon, Dagtickets en Ticko. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten. Zien wij ergens een Keukenhof korting, aanbieding of kortingsbon? Dan voegen wij deze direct toe aan het actieoverzicht op deze pagina!

Beoordeling Keukenhof

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Keukenhof

De Keukenhof is een prachtig bloemenpark in Zuid-Holland. Hoewel de Keukenhof maar enkele weken in het jaar geopend is, trekt het park jaarlijks heel veel bezoekers vanuit de hele wereld. Het aantal bezoekers is sinds 2008 zelfs gestegen van 835.000 bezoekers tot een recordaantal van 1.175.000 bezoekers in 2015! Hiervan komt zo'n 75% uit het buitenland. Als je van bloemen houdt, dan is een bezoekje aan de Keukenhof echter ook als Nederland meer dan de moeite waard. Het bloemenpark bevat namelijk meer dan zeven miljoen krokussen, narcissen, tulpen en andere bloemen. Je kijkt gegarandeerd jouw ogen uit! De prijs van een ticket valt overigens mee: een normaal ticket kost €16. Er is bovendien vaak een Keukenhof korting, zoals een actiecode, aanbieding of kortingsbon, waarmee je kunt besparen op de tickets. Deze kortingen vind je natuurlijk op 1Kortingscode.com!

Keukenhof website

www.keukenhof.nl
Keukenhof voordelen
  Uitstekende TripAdvisor beoordeling
  Voordelige groepsprijzen
  Bespaar met een aanbieding
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes