Kamernet promotiecode 2019

Alle Kamernet kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

5% Extra Welkomstkorting

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Kamernet

Actie
Kamernet actie: 15% korting op een Premium Account + Early Bird
Kortingscode Kamernet - €3 korting op een abonnement
€3,- korting op een inschrijving
Gratis registreren op Kamernet

Kamernet voordelen

Vanwege het rechtstreekse contact met de verhuurders rekent Kamernet géén bemiddelingskosten, in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Hierdoor is een kamer via Kamernet vaak voordeliger dan via andere bureau’s of makelaars. Bovendien kun je je als kamerzoeker gratis inschrijven, zodat je alle kamers gewoon kunt bekijken. Pas als je een kamer ziet waar je geïnteresseerd in bent en op wilt reageren, dan dien je lid te worden. Hiervoor zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar. Er zit dus altijd wel een lidmaatschap tussen die aansluit bij je wensen waardoor je nooit te veel betaalt. Oh, en je kamer te huur aanbieden is sowieso gratis bij Kamernet, dus daar kleeft geen enkel nadeel aan.

Kamernet zoekmethoden

Matching van Kamernet

Kamernet heeft een zoekmethode ontwikkelt die het heel gemakkelijk maakt voor kamerzoekers, huisgenootzoekers en verhuurders van kamers om elkaar te vinden. Deze zoekmethode wordt ‘Matching’ genoemd. Aan de hand van je profiel, waarop je je wensen vermeldt, wordt je gematcht met passende kamers. Hoe vollediger je profiel is, hoe groter de kans is op de perfecte match! Ook kunnen verhuurders en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe huisgenoot aan de hand van je profiel contact met je opnemen.

Sociale Connecties van Kamernet

Heb je veel vrienden op Facebook? Wie weet, misschien zit daar je toekomstige huisgenoot wel tussen. Met de Sociale Connecties functie van Kamernet kom je daar heel gemakkelijk achter! Aan de hand van je Facebook vriendenlijst krijg je te zien hoe je verbonden bent met verhuurders van kamers én met mensen die een huisgenoot zoeken. Wellicht kom je erachter dat een goeie vriend of vriendin van jaren geleden op zoek is naar iemand zoals jou!

Kamernet promotiecodes en acties

Wil je je aanmelden bij Kamernet? Dan is het allicht mogelijk om korting te krijgen op je lidmaatschap middels een Kamernet promotiecode of kortingscode. Als er een Kamernet promotiecode beschikbaar is, dan plaatsen wij deze natuurlijk voor je op 1Korting.nl. Check deze pagina dus even voordat je besluit om een lidmaatschap af te sluiten, want het zou zonde zijn als je te veel betaalt.

Kamernet promotiecode gebruiken

 
Yes, je kunt gebruikmaken van een Kamernet promotiecode? Mooi! Het eerste wat je moet doen is een gratis account aanmaken. Je kunt kiezen om in te loggen via Facebook of gewoon met je e-mail. Daarna klik je op ‘Upgrade nu je account’ aan de linkerkant van je scherm. Nadat je gekozen hebt voor je premiumaccount zie je de tekst ‘Ik heb een promotiecode’. Klik daarop en het invoerveld verschijnt. Plak de Kamernet promotiecode die je op 1Korting.nl hebt gevonden in het veld, en voilà, je korting wordt gelijk verrekend.

Beoordeling Kamernet

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Kamernet

Ben je op zoek naar een (studenten)kamer? Of heb je juist een kamer die je wilt verhuren? Maak dan gebruik van het kamernetwerk van Kamernet.nl. Kamernet is namelijk met meer dan honderdduizend kamers per jaar het grootste kamernetwerk van Nederland. Het is dus het ideale platform voor verhuurders en kamerzoekers om met elkaar in contact te komen. Bovendien kun je gebruikmaken van de Kamernet App, waardoor je altijd en overal op de hoogte bent van het kameraanbod en direct kunt reageren zodra je iets ziet.

Kamernet voordelen
  130.000 kamers
  Gratis inschrijving
  Geen bemiddelingskosten
  Gratis kamers verhuren

Meer kortingscodes