JustFab kortingscode 2019

Alle JustFab kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Bristol SALE: tot 70% KORTING

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Hoe werkt JustFab?

Als je een member bent van JustFab dan wordt jouw persoonlijke online boetiek gecreëerd. Deze boetiek bevat een selectie schoenen, tassen, sieraden en denim die naadloos aansluit bij jouw fashionprofiel. Als je er dan voor kiest om een VIP member te worden geniet je helemaal van vele voordelen. Als VIP member kosten alle JustFab Branded Styles namelijk slechts $39,95 en worden alle bestellingen boven de $39,95 gratis bezorgd. Op de eerste van elke maand wordt een nieuwe persoonlijke boetiek voor je gemaakt, boordevol leuke, mooie en trendy fashionitems. Je hebt dan tot de vijfde van de maand om jouw persoonlijke modeselectie te bekijken. Zie je iets wat je leuk vindt, dan heb je de hele maand om te shoppen. Zie je echter niets dat je eventueel zou willen bestellen, dan klik je op Skip the Month. Een maand kost je anders $39,95. Je kunt zoveel maanden skippen als je wilt en als je geen JustFab VIP membership meer wilt dan kun je je membership op elk gewenst moment cancelen.

JustFab kortingscode gebruiken

Als VIP member van JustFab krijg je al korting op je persoonlijke selectie, want die artikelen worden afgeprijsd naar $39,95 (niet VIP members betalen een andere prijs). Nóg meer korting is natuurlijk echter altijd welkom. Daarvoor kun je gebruikmaken van een JustFab kortingscode. Overigens kunnen mensen die geen VIP member zijn ook kortingscodes gebruiken. Als je een code hebt, dan kun je deze invullen tijdens het afrekenproces. Je dient eerst op de Add Promo Code tekst te klikken voordat je het vak ziet waar je je "coupon" in kunt vullen.

Beoordeling JustFab

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over JustFab

Houd je ervan om nieuwe mode te dragen, maar vind je het shoppen zelf iets minder leuk? Dan is JustFab dé online modewinkel voor jou. Op basis van jouw fashion-stijl krijg je namelijk een wisselende selectie schoenen, tassen, sieraden en denim aangeboden die jij waarschijnlijk mooi vindt. In feite is JustFab dus jouw nieuwe personal shopper! Als je voor het eerst op de website komt kun je een vragenlijst invullen, waarbij je steeds een aantal plaatjes te zien krijgt van schoenen, tassen of kledingstijlen. Aan de hand van de antwoorden die je geeft wordt jouw fashion-stijl bepaald. Je profiteert nu gelijk al van flinke kortingen. Als je dan ook nog een JustFab kortingscode gebruikt shop je helemaal goedkoop!
JustFab voordelen
  Persoonlijke aanbiedingen
  Actiecode voor nóg meer korting
  Extra korting als VIP member
  Veilig bestellen & betalen

Meer kortingscodes