Julianatoren korting 2019

Alle Julianatoren kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Bestel nu het Julianatoren Persoonsabonnement voor maar €66!

Wil je meerdere keren in een jaar naar de Julianatoren gaan? Dan is Jul's Persoonsabonnement iets vo... lees verder

Korting op Julianatoren tickets? Bekijk de Groupon aanbiedingen!

Bij Groupon krijg je tot wel 75% korting op toegangskaartjes voor een groot aantal pretparken. Met ... lees verder

Voordelig naar Julianatoren? Win tickets bij VakantieVeilingen!

Ben je van plan om binnenkort naar de Julianatoren te gaan? Dan is er een kans dat je korting kunt k... lees verder

Bied op Julianatoren tickets bij Ticketveiling

Bij Ticketveiling kun je regelmatig bieden op toegangkaartjes voor Julianatoren. Je kunt dan vanaf ... lees verder

Verlopen acties van Julianatoren

Actie
Julianatoren Gezinsabonnement 2019 met €31,- korting
Julianatoren aanbieding: Ontvang 16% korting op tickets bij Uitjekrant!
Win een Julianatoren Gezinsabonnement t.w.v. €230 bij VakantieVeilingen!
Julianatoren aanbieding: 40% korting bij ActieVanDeDag!
Julianatoren korting: Tijdelijk -€4 op tickets bij Dagtickets!
Bezoek Musical Dolfje Weerwolfje in de Julianatoren!
ActievandeDag: Halloween bij De Julianatoren voor maar €9,95 p.p.!
Win je geld terug, VIP bandjes, een kinderfeestje of een weekend Landal Rabbit Hill!
Julianatoren: Nu €30 korting op een gezinsabonnement 2017!
Naar Fien en Teun in de Julianatoren? Nu met €2 korting!

Julianatoren korting

Online Julianatoren tickets kopen

Je kunt op verschillende manieren korting krijgen op je toegangskaartjes voor de Julianatoren. Kinderen tot één jaar mogen sowieso altijd gratis naar binnen en voor alle leeftijden vanaf twee jaar geldt eenzelfde prijs. In 2018 ligt de prijs van dit kaartje op €25,-. Wanneer je dit kaartje echter online koopt, dan bespaar je €1!

Julianatoren Gezinsabonnement 2018 korting

Een andere manier om met korting naar de Julianatoren te gaan is door een gezinsabonnement te kopen. Het Gezinsabonnement kost €206 en daarmee kun je met je gezin een seizoen lang onbeperkt genieten van alle attracties, evenementen en shows. Als je twee keer in een jaar gaat, dan is de kans groot dat je al hebt bespaard op je toegang (afhankelijk van de grootte van je gezin natuurlijk). Bovendien kun je met je gezinsabonnement gratis parkeren, krijg je korting op diverse andere pretparken en dierentuinen, krijg je kortingsbonnen voor vriendjes en kun je sparen voor een gratis vijfde kindermenu. Het Julianatoren gezinsabonnement kun je – uiteraard –online met korting bestellen! Je kunt tot wel €31 (de normale prijs is €237) besparen, afhankelijk van de maand waarin je het abonnement afsluit.

Online kortingsbon Julianatoren

Als je een gezinsabonnement afsluit, dan krijg je tien kortingsbonnen die je kunt gebruiken om tickets voor bijvoorbeeld vriendjes van je kind met (extra) korting te kopen. Je kunt deze bonnen gebruiken door op www.julianatoren.nl voor ‘Vriendjes kaarten’ te kiezen bij ticketinformatie. In het invoerveld dat op die pagina staat kun je je codereeks invullen die op je Gezinsabonnement staat. Met deze promotiecode kun je tien keer €5 korting krijgen voor vriendjes en/ of vriendinnetjes van je kind. Een andere Julianatoren kortingsbon is de “Na regen komt zonneschijn” kaart. Op deze kaart staat een promotiecode en als je deze invult op Julianatoren.nl dan profiteer je direct van korting!

Julianatoren nieuws

Julianatoren beste kinderpark van Nederland

Julianatoren beste kinderpark van Nederland

Ben jij ook zo'n fan het Julianatoren pretpark? Nou, je bent niet de enige. Het kinderpretpark is namelijk uitgeroepen door de Diamond ThemePark Awards tot het beste kinderpark van Nederland! Door duizenden mensen is er gestemd op het populaire pretpark. Eigenlijk is het ook niet zo'n verrassing, het kinderpark biedt enorm veel voor kinderen. Zo zijn er veel attracties en shows waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. We hopen dat ook in 2019 Julianatoren tot favoriete pretpark wordt verkozen.

13 december 2018

Beoordeling Julianatoren

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Julianatoren

Wil je binnenkort met je gezin of als verjaardagsfeestje naar de Julianatoren toe? Bestel je tickets dan van tevoren online. Als je je tickets namelijk online koopt, dan profiteer je direct van meerdere voordelen. Ten eerste krijg je op elk toegangskaartje namelijk €2 korting, wat behoorlijk kan oplopen als je met een grote groep naar de Julianatoren gaat! Dat is echter niet het enige voordeel dat je krijgt als je je tickets via het internet bestelt. Je kun je kaartjes namelijk thuis vanuit je luie stoel bestellen om ze vervolgens in alle rust uit te printen. Eenmaal op het park aangekomen kun je je toegangskaartjes inleveren en ben je snel binnen. Dit is vooral prettig als je met een horde kinderen bent die niet kunnen wachten totdat ze binnen zijn!

Julianatoren website

www.julianatoren.nl
Julianatoren voordelen
  Online ticket met €2 korting
  Meer dan zestig attracties
  €51 korting op gezinsabonnementen
  Goedkope tickets voor schoolreisjes

Meer kortingscodes