Internet en TV aanbieding 2019

Alle Internet en TV kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Bestel het Ziggo Voordeelpakket voor maar €39,95 per maand!

Ben je op zoek naar een goedkoop Internet en TV abonnement? En is betrouwbaar internet met 40 Mbit/s... lees verder

Vergelijkbare acties

Profiteer van lagere prijzen op Sim Only abonnementen bij Simyo!

Ben je op zoek naar een goedkoop (en goed!) Sim Only abonnement? Dan ben je bij Simyo aan het juiste... lees verder

Bestel het Ziggo Voordeelpakket voor maar €39,95 per maand!

Ben je op zoek naar een goedkoop Internet en TV abonnement? En is betrouwbaar internet met 40 Mbit/s... lees verder

Probeer Ziggo Zakelijk Internet drie maanden gratis!

Ben je niet 100% tevreden met jouw huidige internet provider? Maar weet je niet zeker of je de overs... lees verder

Verlopen acties van Internet en TV

Actie
Nú tot €126 korting op Internet en TV van Ziggo!
Telfort Internet en TV aanbieding: Tijdelijk voor €29 in plaats van €42,50!
KPN aanbieding: Tot €150 korting op een Internet en TV abonnement!
Fiber aanbieding: Pak €30 korting op een Internet en TV abonnement!
Vodafone Thuis Internet en TV aanbieding: Ontvang €60 korting!
Actie: Ziggo Voordeelpakket voor €39,95 per maand + GRATIS tablet!

Internet en TV abonnement

Bijna iedere provider biedt haar klanten korting aan wanneer ze een internet en tv abonnement afsluiten. Maar daarbij is het altijd goed lezen geblazen want de kleine lettertjes op websites zijn niet voor niets klein. Daarom is het ook fijn dat er tegenwoordig goede vergelijkingssites bestaan zodat je weet voor welk abonnement je kiest en wat de aanbiedingen zijn. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Het is immers een belangrijke keuze aangezien we in deze tijd van digitalisering werkelijk nergens meer zijn zonder internet en televisie. 

Internet abonnement

Het is belangrijk om te kijken naar de prijs, maar het is nog belangrijker om te kijken wat je daarvoor krijgt. We weten allemaal dat de snelheid van ons internet afhankelijk is van het aantal megabytes die je hebt. Hoe hoger het aantal megabytes, des te meer je per maand betaalt. Het is dus verstandig om na te gaan hoeveel gebruik je maakt van je internet thuis. Zit je veel thuis omdat je werkloos bent of vanuit huis werkt, dan maak je waarschijnlijk meer gebruik van het internet dan wanneer je 5 dagen in de week op je werk zit en daar gebruik maakt van de internetfaciliteiten.

TV abonnement

Ook bij televisie is het fijn om te weten wat je wensen zijn. Kijk je erg veel televisie en volg je 15 series op Netflix, dan is een groot aantal megabytes vereist om ongestoord te kunnen Netflixen. Ben je fan van romantische comedies op televisie, dan heb je minder internet nodig, maar kies je wellicht voor meer zenders in je abonnement . Daarvan kun je er ook nog een aantal in HD ontvangen zodat je beleving nog intenser is. De gemiddelde prijs van de meeste internet en tv aanbiedingen ligt rond de 40 euro per maand. Wat je daarvoor krijgt is afhankelijk van de provider.

Internet en TV abonnement aanbieding

Bij een onderzoek op de website van de breedbandwinkel, zien we een top drie verschijnen voor internet en tv. Op nummer 1 zien we aanbieder Fiber, die voor 39,95 euro per maand supersnel 100 Mb ADSL internet aanbiedt met een gratis draadloos modem en 34 tv zenders waarvan er 14 in HD zijn. Je krijgt daarbij dan gratis een interactieve ontvanger. De internet en tv aanbieding is dan dat je de eerste 6 maanden slechts 19,95 betaalt en geen aansluitkosten. Op nummer twee staat Ziggo, die ook voor 39,95 euro per maand internet en tv aanbiedt. Je krijgt hiervoor 40 Mb kabelinternet en een draadloos modem. Verder kun je genieten van 30 tv zenders waarvan 4 in HD. De aanbieding zit hem in het feit dat je ofwel de eerste 3 maanden slechts 34,95 betaalt of je krijgt een gratis Huawei tablet. Zo zie je dat er onderling veel verschillen bestaan tussen aanbieders. Kijk goed welke aanbieding bij jou past zodat je kunt genieten van internet en tv op maat.

Beoordeling Internet en TV

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Internet en TV voordelen
  Veel verschillende aanbieders
  Altijd aanbiedingen en acties
  Vaak goedkoper dan Alles-in-1

Meer kortingscodes