Hungry kortingscode 2019

Alle Hungry kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Hungry

Actie
-25% Kortingscode voor Hungry.nl
Hungry - Win een Gold Card met €250 maaltijdtegoed
Hungry - Ontvang een gratis maaltijd
Hungry kortingscode - 25% korting op jouw eerste bestelling
Kortingscode Hungry - 40% korting op jouw bestelling

Korting met een Hungry kortingscode

Met een Hungry kortingscode krijg je bijvoorbeeld 20%, 30% of zelfs 40% korting op jouw bestelling. Soms zitter er bepaalde voorwaarden aan het gebruik van zo'n kortings-/ actiecode verbonden. Zo kan de korting persoonsgebonden of alleen geldig voor nieuwe klanten zijn. Wanneer er zulke voorwaarden aan het gebruik van de Hungry kortingscode verbonden zijn vermelden wij dat natuurlijk op deze pagina. Check daarom altijd even 1Korting.nl voordat je een bestelling plaatst op Hungry.nl. Dan weet je namelijk precies hoeveel je kunt besparen!

Kortingscode Hungry gebruiken

Heb je een actieve actie- of kortingscode van Hungry gezien waarvan je gebruik wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk activeren. Let wel: het activeren van een code kan alleen als je de bestelling van tevoren online betaalt! Kies je voor betalen bij bezorging? Dan kun je dus geen kortings- of actiecode activeren tijdens het bestelproces. Klik in ieder geval eerst op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je nodig hebt. Ook opent Huingry.nl in een nieuw tabblad van jouw internet browser. Je kunt dus direct aan de slag met het bestellen van jouw maaltijd(en)! Kies een restaurant uit en stel jouw bestelling samen. Kies vervolgens voor een betaaloptie zoals iDeal of Pay Pal en vul tot slot de Hungry kortingscode in.

Beoordeling Hungry

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Hungry

Heb je even geen zin om te te bedenken wat je gaat eten, om boodschappen te doen of om te koken? En heb je ook geen zin om wéér iets bij Thuisbezorgd te bestellen? Dan biedt Hungry de perfecte oplossing. Bij Hungry kun je namelijk eten bestellen bij restaurants bij jou in de buurt! Je hebt keuze uit het voltallige menu en kunt jouw bestelling geheel naar eigen wens samenstellen. Hierdoor kun je eens iets anders bestellen dan New York Pizza of Spare Rib Express! Hoe werkt het? Het is heel gemakkelijk. Je vult jouw straat en huisnummer in en vervolgens krijg je een lijst te zien met alle restaurants waar je uit kunt kiezen. Kies een restaurant, stel een menu samen en gebruik een actieve Hungry kortingscode tijdens het afrekenen van jouw bestelling!
Hungry voordelen
  Spaar voor gratis maaltijden
  Win een Gold Card met €250 tegoed
  Verschillende betaalmogelijkheden
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes