Hoverboard aanbieding 2019

Alle Hoverboard kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Vergelijkbare acties

Airfryer kopen? Bekijk direct alle Airfryer aanbiedingen van Blokker!

Wil je een Airfryer kopen? En ben je op zoek naar een aanbieding of actie waarmee je kunt besparen o... lees verder

Verlopen acties van Hoverboard

Actie
Hoverboard aanbieding: Pak nú 33% korting bij iBOOD!
GroupDeal: Dé eHover® hoverboard nu voor maar €279,95!
Showroomprive Sale: Nu tot 60% korting op hoverboards!
Korting Paradigit: Hoverboard nu van €299 voor maar €199!
Hoverboard aanbieding: Ontvang tot €50 korting bij BCC!
Actie: 58% korting op een hoverboard bij Marktplaats Aanbieding!
Korting Bart Smit: Bespaar tot wel 20% op hoverboards!

Hoverboard

Hoverboards zijn megapopulair en alhoewel de aanschaf relatief duur is, kun je met dit fantastische gadget de meest gave avonturen beleven. Het board is afgeleid van een normale Segway maar waar deze laatste een paar duizend euro kost, heb je hoverboards van tussen de 200 euro en 900 euro. Het elektronische skateboard beweegt zich vrij de kant op die de bestuurder wil door middel van druk. De eerste 20 minuten is het even wennen om je balans te vinden maar daarna is het even gemakkelijk als leren fietsen. Door een geluidloze motor is een ritje op een hoverboard pure ontspanning.

De eerste opstap

Nu is de vraag hoe je het handigst aan de slag kunt met je hoverboard. Let erop dat hoverboards vaak een maximum draaggewicht van 100 kilo hebben. De eerste keer dat je opstapt, is het verstandig dit te doen wanneer je je kunt vasthouden aan een muurtje, paal of rek. Ga dan proberen evenwichtig rechtop te staan in een ontspannen houding. Daarna kun je je langzaam iets naar voor en achter gaan verplaatsen. Als dit goed gaat, kun je losgaan en uitdagingen zoeken. Let erop dat je ook op hellingen oefent zodat je ongeveer weet hoeveel druk je daarvoor uit moet oefenen.

Mogelijkheden van een hoverboard

Een hoverboard kan zich gemakkelijk wenden, zelfs in cirkels en kan zo op diverse soorten terrein rijden. Zand, rubber en beton zijn enkele soorten wegdek waarop de hoverboard kan rijden. De snelheid en wendbaarheid zijn verschillend per merk en accu. Het duurdere merk Oxboard heeft bijvoorbeeld een erg goede accu en nauwkeurigheid. Ook zijn deze boards brandveilig en krijg je 2 jaar garantie wanneer je er eentje aanschaft. Met een hoverboard ga je tussen de 6 en de 20 kilometer per uur. Mocht je batterij plots leeg zijn, dan heb je de mogelijkheid om je hoverboard op te pakken en bijvoorbeeld per bus verder te reizen. Met 13 kilo aan gewicht is deze draagbare gadget ideaal in gebruik. Opladen van een hoverboard duurt slechts 1 tot 2 uur.

Hoverboards vergelijken

Natuurlijk is het fijn om een hoverboard te kopen die in de aanbieding is. We willen immers allemaal ons geld goed besteden en niet weeks na aankoop erachter komen dat onze aankoop elders veel goedkoper is. Als je prijzen van hoverboards gaat vergelijken is het slim om te letten op de verkoop van neppe en gevaarlijke boards die gemaakt zijn in Azië. De bedrijven in Azië hebben er een handje van om een onbetrouwbaar en vaak foutief product te maken en versturen. Zo kunnen oplaadkabels oververhit raken of ontploffen. In dit geval kun je dan beter een tientje meer betalen. Online zijn er veel hoverboard aanbiedingen, vooral in de wintermaanden wanneer Sinterklaas en Kerst voor de deur staan. Sla je slag nu en koop een goed hoverboard tegen een leuke prijs.

Hoverboard aanbieding

Wil je een hoverboard kopen? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen. Er zijn namelijk veel verschillende webshops en aanbiedingssites die deze producten verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Bart Smit, BCC en Bol.com, maar ook aan Groupon, ActieVanDeDag en Marktplaat Aanbieding. Om die reden is er vrijwel altijd wel ergens een aanbieding, actie of cashback waarvan je kunt profiteren! Wij houden al dat soort webshops voor je in de gaten. Zien wij ergens een goede hoverboard aanbieding, actie of cashback? Dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte!

Beoordeling Hoverboard

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Hoverboard voordelen
  Verschillende merken verkrijgbaar
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Bespaar door middel van cashback

Meer kortingscodes