Hotel Okura aanbieding 2019

Alle Hotel Okura kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Hotel Okura

Actie
10% korting met deze Hotel Okura kortingscode!

Hotel Okura aanbieding

Ben je op zoek naar een goed hotel in Amsterdam? Dan ben je bij Hotel Okaru aan het juiste adres. Dit luxe hotel is onderdeel van Okura Hotels & Resorts, een wereldwijde keten van 25 hotels. Bij een bezoek aan dit hotel ben je van alle gemakken voorzien. Zo zijn er diverse restaurants, waaronder het enige teppanyaki restaurant van Europa met een Michelinster. Naast resataurants vind je er enkele bars én een kookstudio. Ook heeft Hotel Okaru Amsterdam een spa en een sportruimte met professionele trainers. Ben je benieuwd naar alle faciliteiten? Kijk dan op Okaru.nl. Wil je een kamer boeken? Profiteer dan van een Hotel Okaru aanbieding of actiecode. Alle actuele aanbiedingen en actiecodes vind je natuurlijk op 1Korting.nl!

Kortingscode Hotel Okura Amsterdam gebruiken

Heb je een actieve Hotel Okura Amsterdam promo- of kortingscode gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar heb je nog nooit gebruikgemaakt van zo'n online voucher en weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik als eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de code die je nodig hebt. Ook opent Okaru.nl in jouw internet browser. Je kunt dus direct beginnen met het boeken van de gewenste accommodatie! Klik op de link waarop 'Voeg promo code toe' staat. Op dat moment verschijnt een invoerveld. Vul de Hotel Okura Amsterdam kortingscode in en klik tot slot op 'Toon beschikbaarheid' om de promo te activeren.

Beoordeling Hotel Okura

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Hotel Okura

Adres Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam, The Netherlands

Contactgegevens

T: 020 678 7111
E: sales@okura.nl
Hotel Okura voordelen
  Diverse arrangementen
  Uitgebreid aanbod aan faciliteiten
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes