Homair kortingscode 2019

Alle Homair kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Homair

Actie
Ontvang tot 20% korting op vakanties in juli bij Homair!
Homair sale: Ontvang tot 40% korting op campings op Corsica!
Kortingscode Homair: Betaal géén reserveringskosten met deze code!
Ontvang 20% korting tijdens de tijdelijke Homair sale!
Kamperen in Frankrijk in de meivakantie? Nu vanaf €179 bij Homair!
Homair first minute aanbieding: Tot 30% korting op je reservering!
Homair: Tot 25% vroegboekkorting 2017 + geen reserveringskosten!
Kortingscode Homair: Ontvang 1 nacht gratis!
Kortingscode Homair: Ontvang 3 nachten gratis!
Kortingscode Homair: Ontvang 7 nachten gratis!

Korting met een Homair waardebon

Bij Homair Campingvakanties is het op meerdere manieren mogelijk om te besparen op de boekingskosten van jouw vakantie. Zo is er een loyaliteitsprogramma waar je gratis aan kunt deelnemen. Het loyaliteitsprogramma komt feitelijk neer op vaste klanten korting. Als je je aan hebt gemeld voor het loyaliteitsprogramma, en je bent een keer op een Homair vakantiepark op vakantie geweest, dan ontvang je aan het begin van het jaar een Homair waardebon. De waarde van deze bon begint bij €30 en kan oplopen tot wel €100. De waarde is afhankelijk van het aantal keer dat je met Homair op vakantie bent geweest. Bij zes keer of meer ontvang je de maximale korting van €100.

Aanbiedingen Homair Campingvakanties

Naast het loyaliteitsprogramma waar iedereen gratis aan kunt meedoen, kun je ook op een andere manier korting krijgen op jouw boeking. Net zoals alle vakantieaanbieders heeft Homair namelijk ook last minute aanbiedingen. Als je ervan houdt om op het laatste moment jouw vakantie te boeken (of als het niet anders kan, bijvoorbeeld in verband met jouw werk), dan kun je profiteren van een fikse korting. Daarnaast heeft Homair speciale aanbiedingen buiten het hoogseizoen. In het voor- en naseizoen kun je bijvoorbeeld profiteren van drie tot zelfs zeven nachten gratis. Hiervoor dien je een voordeel- of kortingscode te gebruiken. Ook is het soms mogelijk om een nacht gratis te verblijven door het gebruik van zo'n voordeelcode. Al dit soort codes plaatsen wij natuurlijk voor je in het Homair kortingsoverzicht op deze pagina.

Homair kortingscode gebruiken

Heb je een voordeel- of kortingscode van Homair gezien waar je gebruik van wilt makien? En weet je zeker weten hoe je deze dient toe te passen voordat je jouw vakantie boekt? Lees dan eerst even deze korte uitleg. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is! Als eerst dien je op de desbetreffende groene button op deze pagina te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je later nodig hebt. Tegelijkertijd opent de Homair Campingvakanties website in een nieuw tabblad van de webbrowser die je gebruikt. Je kunt dus direct de vakantie uitzoeken die je met korting wilt boeken!

Kortingscode Homair Campingvakanties toepassen

Heb je jouw ideale camping gevonden en wil je deze met korting boeken door de code toe te passen? Klik dan op 'Reserveer nu' en selecteer de juiste data en het aantal personen van jouw reisgezelschap. Klik vervolgens op de prijs van de gewenste vertrekdatum om naar het boekingsscherm gebracht te worden. Je kunt nu inloggen als je een Homair account hebt, een account aanmaken of verder gaan zonder te betalen. Als je nog geen account hebt, dan raden wij aan om een account aan te maken. Je komt dan namelijk in aanmerking voor de vaste klanten korting! Ga vervolgens door met reserveren om naar de tweede stap van het bestelproces te gaan. Op deze pagina, aan de rechterkant, dien je de Homair kortingscode in te voeren in het daarvoor bestemde invoerveld (zie onderstaande afbeelding). Het is nu het handigst om, op 1Korting.nl, de voucher die is verschenen te selecteren en te kopiëren. Vervolgens kun je deze namelijk gemakkelijk plakken in het desbetreffende invoerveld. Klik tot slot op 'Ok' om de code te activeren en de korting toe te passen.

 

Beoordeling Homair

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Homair

Ben je van plan om dit jaar op campingvakantie te gaan? En weet je nog niet precies waar je naartoe wilt gaan? Neem dan eens een kijkje op www.homair.nl. Homair Campingvakanties heeft namelijk comfortabele accommodaties op 125 campings verspreid over Europa. Je hebt keuze uit een groot aanbod aan campings in verschillende delen van Frankrijk, maar bijvoorbeeld ook uit campings in Spanje, Italië en Oostenrijk. Met zoveel keuze is de kans groot dat je een camping vindt die voldoet aan jouw wensen! Is dat het geval en ben je klaar om een camping te boeken? Check dan eerst even of wij een actieve Homair kortingscode of voordeelcode voor je hebben. Daarmee kun je namelijk flinke korting krijgen op de boeking!

Homair website

www.homair.nl
Homair voordelen
  Tot €100 vaste klanten korting
  Betaal in vier keer zonder extra kosten
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Bespaar met een voordeelcode

Meer kortingscodes