Hoe werkt het?


1. Kies jouw goede doel

2. Shop via 1Korting.com

3. Wij doneren

Hoe werkt 1Korting?


Door te winkelen bij de aangesloten winkels op 1Korting kun jij gratis je favoriete goede doel steunen. Hiervoor hoef je alleen maar via onze website door te klikken naar de webshop en je aankoop te doen zoals je normaal ook zou doen. Dit kost je niks en toch steun je een goed doel op deze manier.

Wij doneren zonder extra kosten


Als je via 1Korting een aankoop doet bij een van de aangesloten webshops wordt er automatisch een percentage gedoneerd aan het door jou gekozen goede doel. 1Korting ontvangt een commissie voor elke aankoop die via de website wordt gedaan. Van deze commissie doneren wij een percentage aan een goed doel naar keuze.

Goed doel kiezen


Om een goed doel te selecteren moet je je eenmalig gratis aanmelden. Vervolgens kun je jouw favoriete doel selecteren en automatisch steunen door voortaan je online aankopen via 1Korting te doen.

» Klik hier om alle goede doelen te bekijken

Winkel en bespaar met de beste aanbiedingen


Ontvang de beste kortingen en kortingscodes voor honderden bekende webshops zoals HEMA, Groupon en VakantieVeilingen. Door te winkelen bij de webshops die bij ons zijn aangesloten spaar je automatisch voor jouw gekozen goede doel.

» Klik hier om alle aangesloten winkels te bekijken