hipDesign kortingscode 2019

Alle hipDesign kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Kortingscode hipDesign gebruiken

Heb je een actieve hipDesign kortings- of actiecode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze dient te activeren? Lees dan eerst deze korte uitleg voordat je een kaart bestelt en je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Om te beginnen dien je op de desbetreffende groene button op deze pagina te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je zometeen nodig hebt (het is handig om deze voucher alvast te selecteren en te kopiëren). Tegelijkertijd opent de hipDesign website in een nieuw venster van jouw internet browser. Je kunt dus direct beginnen met het ontwerpen van de kaarten die je met korting wilt bestellen!

hipDesign actiecode activeren

Pas als de kaart helemaal naar wens is en je bent ingelogd (of ervoor hebt gekozen om zonder in te loggen verder te gaan) kom je op de pagina terecht met het overzicht van jouw bestelling. Onder dit overzicht, aan de linkerkant van de webpagina, bevindt zich de invoerbalk waar je de hipDesign kortingscode in dient te voeren. Zie onderstaande afbeelding. Als je de voucher al gekopieerd had, dan kun je deze code gewoon plakken in het invoerveld. Klik tot slot op 'Controleer' om de korting te activeren.

Beoordeling hipDesign

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over hipDesign

Wil je graag een persoonlijke kaart sturen naar iemand? Een kaart die helemaal in jouw stijl is? Dan ben je bij hipDesign aan het juiste adres. Je kunt kaarten voor allerlei soorten gelegenheden versturen. Denk hierbij aan geboortekaartjes, trouwkaarten, wenskaarten en rouwkaarten. Vanwege het uitgebreide aanbod aan kaarten is de kans groot dat je een kaart kunt versturen die precies voldoet aan jouw wensen. Ook kun je jouw kaart voorzien van een cadeau zoals chocolade, wijn of bloemen. Neem daarom nu een kijkje op de website en check alle kaarten. Heb je een mooie kaart ontworpen? Maak dan gebruik van een hipDesign kortingscode of actiecode tijdens het afrekenen. Daarmee krijg je namelijk korting op jouw bestelling! Alle actieve codes plaatsen wij voor je in het actieoverzicht op deze pagina.
hipDesign voordelen
  Voor 18.00 besteld, direct verzonden
  Keuze uit achttien envelopkleuren
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes