Scheepvaartmuseum korting 2019

Alle Scheepvaartmuseum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Het Scheepvaartmuseum - Vanaf €7,50 naar Het Scheepvaartmuseum via Dagtickets

Ben je van plan om naar Het Scheepvaartmuseum te gaan? Koop dan jouw tickets online en bespaar! Bij ... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Scheepvaartmuseum

Actie
Groupon: Tot 52% korting op het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen!
Groupon: Scheepvaartmuseum + rondvaart Amsterdam slechts €19,99!
Combineer 't Scheepsvaartmuseum met een rondvaart en krijg 10% korting!
Scheepsvaartmuseum - 40% korting op tickets bij Marktplaats Aanbieding

Het Scheepvaartmuseum korting

Ben je van plan om naar Het Scheepvaartmuseum te gaan? Koop dan jouw kaartjes van tevoren online en profiteer van diverse voordelen. Zo hoef je bij aankomst in ieder geval niet in de rij te staan, maar kun je gewoon doorlopen met de kaartjes die je online hebt besteld. Daarbij is het met regelmaat mogelijk om online korting op Het Scheepvaartmuseum te krijgen! Tickets zijn namelijk af en toe in de aanbieding op websites van derden waar Het Scheepvaartmuseum mee samenwerkt. Denk hierbij aan bedrijven zoals Groupon, Dagtickets en Ticko. Wanneer er een kaartje via zo'n website in de aanbieding is, dan krijg je vaak korting! Daarnaast is het wellicht mogelijk dat tickets in de veiling zijn bij bijvoorbeeld VakantieVeilingen of Ticketveiling. Omdat wij begrijpen dat jij niet altijd tijd of zin hebt om het hele internet af te zoeken naar goedkope Scheepvaartmuseum tickets doen wij dat voor je. In het overzicht op deze pagina vind je dan ook alle kortingsbonnen en aanbiedingen op websites van derden!

Korting via Het Scheepvaartmuseum zelf

Zijn er geen aanbiedingen of kortingsbonnen beschikbaar? Dan kun je in sommige gevallen nog steeds korting krijgen. Ben je bijvoorbeeld een student? Dan bespaar je 50% en betaal je geen €15 maar slechts €7,50! Hetzelfde geldt voor mensen met een CJP Cultuurkaart of een Stadspas Amsterdam. Heb je een Museumjaarkaart, een I Amsterdam City Card of een Holland Pass Ticket? Dan kun je zelfs geheel gratis naar binnen! Ook krijg je korting wanneer je met een groep vanaf vijftien personen komt of wanneer je met een educatiegroep komt. Op hetscheepvaartmuseum.nl vind je meer informatie over alle mogelijkheden om te besparen op de toegangskaartjes.

Beoordeling Scheepvaartmuseum

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Scheepvaartmuseum

Ben je op zoek naar een leuk, leerzaam én betaalbaar dagje uit? Dan is Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam precies dat wat je zoekt. Het Scheepvaartmuseum neemt je mee terug in de tijd en laat zien wat de zee voor Nederland heeft betekend. Zo kom je onder andere meer te weten over de Gouden Eeuw, toen Amsterdam nog de grootste haven ter wereld was. Het is ook in deze tijd dat het indrukwekkende gebouw is gebouwd waarin het Scheepvaartmuseum sinds 1972 is gevestigd. Aan de hand van meerdere interactieve tentoonstellingen, die zowel geschikt zijn voor jongeren als ouderen, krijgt je een uitgebreide uitleg over de maritieme geschiedenis van ons land. Ben je van plan om een bezoekje te brengen? Koop dan van tevoren Het Scheepvaartmuseum tickets met korting!
Scheepvaartmuseum voordelen
  TripAdvisor Certificate of Excellence
  Kinderen tot en met vier jaar gratis
  Speciale groepsprijzen
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes