Hertz kortingscode 2019

Alle Hertz kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Hertz kortingscode - 15% of 20% studentenkorting

Ben je een student en wil je een auto huren? Maak dan gebruik van deze Hertz kortingscode tijdens h... lees verder

Verlopen acties van Hertz

Actie
Hertz Winter Sale Kortingscode: Tot 20% Korting
25% Kortingscode voor Huurauto's bij Hertz
Hertz Kortingscode 2017: 15% Korting op Bestelwagens
Auto Europe actie: Tot 25% korting op Hertz tijdens de sale!
Hertz: 15% korting op een midweek een bestelwagen huren!
Kortingscode Hertz: Bespaar tot 25% op je reservering!
Hertz kortingscode: Tot 15% korting op je reservering!
15% korting op een huurauto in Frankrijk + kans op 4 Disneyland tickets!
Hertz Aanbieding: 50% Korting bij ActieVanDeDag
Kortingscode Hertz: Tot 20% Korting op een huurauto!

Korting met een Hertz kortingscode

Wil je een huurauto boeken bij Hertz? Dan is het goed mogelijk dat je korting kunt krijgen. Hertz heeft namelijk verschillende aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. Vaak is een specifieke kortingscode of een CDP code vereist om de korting te activeren. Zo is er bijvoorbeeld een speciale kortingscode voor studenten waarmee zij 15% korting op de autohuur en 20% korting op de bestelwagenverhuur krijgen. Al dit soort actie- en kortingscodes plaatsen wij voor je in het overzicht op deze pagina. Je weet dus altijd waar je korting op kunt krijgen als je eerst even op 1Korting.nl kijkt!

Kortingscode Hertz gebruiken

Heb je een actieve actie- of kortingscode van Hertz gezien waar je gebruik van wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk activeren! Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de coupon die je nodig hebt. Ook opent Hetz.nl in een nieuw tabblad van jouw webbrowser.Je kunt dus direct beginnen met het boeken van de huurauto! Op de homepagina kun je, nadat je de huurperiode en het type voertuig hebt gekozen, een vinkje zetten naast 'Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)'. Doe dat en er verschijnen verschillende invoervelden. Tenzij wij anders vermelden, dien je de Hertz kortingscode in het invoerveld te plaatsen dat wordt aangeduid met 'Korting/CDP/Club-code'.

 

Beoordeling Hertz

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Hertz

Hertz is een online autoverhuur bedrijf. Hier kun je voor een goedkope prijs een auto boeking maken. Er kan gekozen worden uit vele landen.  Hertz staat bekend om lage prijzen. Top landen zijn onder meer Spanje, Italië, Marokko, Portugal, Nederland en Duitsland. Top bestemmingen in Nederland zijn Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Hertz probeert altijd het beste tarief te hanteren zodat een klant tevreden terug zal keren. Hertz doet veel zaken met allerlei partners. Daarnaast worden er vaak speciale aanbiedingen gehanteerd. Wil je graag voordelig een boeking doen bij Hertz? Maak dan gebruik van een Hertz kortingscode en je kunt profiteren van flinke kortingen.

Specials
  • Studentenkorting auto huren

Links

  • Auto huren Amsterdam

Hertz website

www.hertz.nl
Hertz voordelen
  Vakantieauto vanaf €150 per week
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een promotiecode

Meer kortingscodes