Hermitage Amsterdam aanbieding 2019

Alle Hermitage Amsterdam kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Hermitage Amsterdam - Korting op dagkaarten bij Dagtickets

Wil je besparen op de toegangskaartjes voor Hermitage Amsterdam? Klik dan op de onderstaande button ... lees verder

Hermitage Amsterdam korting

Ben je van plan om naar het museum te gaan? Profiteer dan van een Hermitage Amsterdam korting door jouw toegangskaartjes van tevoren online te bestellen. Niet alleen kun je vaak besparen door deze tickets online te kopen, ook hoef je bij aankomst niet in de wachtrij te staan (die in extreme gevallen op kan lopen tot een uur). Maar hoe kom je dan aan goedkope toegangskaartjes? Die kun je bestellen bij websites van bedrijven waar Hermitage Amsterdam mee samenwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld op Dagtickets.nl dagkaarten kopen. Zo'n dagkaart kost €15, terwijl je op www.hermitage.nl dient te betalen per tentoostelling. Zijn er meerdere tentoostellingen? Dan kost een combinatieticket meestal €20. Je bespaart dan dus €5! Ook kun je bij Dagtickets met korting tickets kopen voor kinderen tot en met zestien jaar. Deze tickets kosten slechts €5. Op Hermitage.nl kun je echter geen toegangskaarten kopen voor kinderen tot en met zestien jaar, want er zijn alleen online tickets voor volwassenen beschikbaar. Kijk daarom altijd even op Dagtickets.nl, want in veel gevallen ben je voordeliger uit!

Korting op toegangskaarten voor Hermitage Amsterdam

Zoals je ziet is het op verschillende manieren mogelijk om korting te krijgen op de toegangskaaren voor het museum in Amsterdam. Naast Dagtickets zijn er namelijk soms ook tickets in de aanbieding bij Ticko, Groupon en VakantieVeilingen. Al dit soort acties en aanbiedingen plaatsen wij voor je in het overzicht op deze pagina. Ben je van plan om vaker naar Hermitage Amsterdam te gaan? Dan kun je voor €40 per jaar Vriend worden. Als Vriend profiteer je van gratis toegang (ook in Sint Petersburg!), speciale Vriendendagen en korting in de museumshop. Als je met regelmaat naar verschillende musea gaat, dan kun je natuurlijk ook een Museumjaarkaart aanschaffen. Met de Museumkaart krijg je bij veel musea korting of kun je gratis naar binnen. In het geval van Hermitage Amsterdam is de entree gratis!

Beoordeling Hermitage Amsterdam

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Hermitage Amsterdam

Houd je van kunst? Dan is een bezoekje aan Hermitage Amsterdam zeker de moeite waard! Dit museum is gevestigd in het gebouw de Amstelhof, gelegen aan de Amstel. Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in Sint Petersburg en dat betekent dat het museum in Amsterdam organisatorisch bij het museum in Sint Petersburg hoort. De tentoonstellingen bevatten dan ook prachtige kunstwerken die uit het grote Russische museum komen. Er is telkens een nieuwe tentoonstelling, waardoor je misschien wel meerdere keren per jaar naar het museum wilt. In dat geval is het aan te raden om een Museumkaart te nemen, Vriend te worden of online met korting Hermitage Amsterdam tickets te bestellen. Alle acties en aanbiedingen vind je op deze pagina!
Hermitage Amsterdam voordelen
  Diverse tentoonstellingen
  Kunst uit de Hermitage in Sint Petersburg
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes