Helpling kortingscode 2019

Alle Helpling kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Helpling

Actie
Voucher voor €15 korting op je eerste herhaalboeking bij Helpling!
Profiteer direct van 67% korting op een Helpling voucher bij Groupon!
Ontvang 67% korting op een Helpling waardebon t.w.v. €60 bij Groupon!
Actiecode voor nieuwe Helpling klanten: Ontvang het eerste uur gratis!
Kortingscode Helpling: Boek nú en het eerste uur schoonmaken is gratis!
Helpling aanbieding: Betaal €1 voor 20% korting op een huishoudhulp!
Helpling kortingscode: 1 uur GRATIS op je eerste schoonmaakbeurt!
Helpling korting: Bespaar €10 op een eenmalige boeking!
Helpling kortingscode: €10 korting op een schoonmaakbeurt!
Helpling actiecode: €10 korting op een schoonmaakhulp!

Kortingscode Helpling gebruiken

Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van een dienst zoals Helpling, dan kan het zijn dat je een beetje huiverig bent. Is het 't geld dat je ervoor betaalt bijvoorbeeld wel waard? Om die angst weg te nemen, kun je gebruikmaken van een Helpling voucher. Er is vaak een code actief en daarmee krijg je een bedrag, bijvoorbeeld €10, korting op je eerste boeking. Zodra er een dergelijke korting actief is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl! Dus heb je een kortingscode van Helpling gevonden waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe - of waar - je deze dient toe te passen? Lees dan eerst even deze korte uitleg en je zult zien dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Om te beginnen dien je op de groene button op deze pagina te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je later nodig hebt. Ook opent Helpling.nl automatisch, waardoor je direct kunt beginnen met het (met korting) boeken van de huishoudelijke hulp.

Vouchercode Helpling activeren

Je kunt de Helpling kortingscode pas op het laatste verzilveren. Eerst dien je je postcode in te voeren om te checken of je door Helpling geholpen kunt worden. Vervolgens bevind je je in het eerste stap van het boekingsproces, waar je aan moet geven voor hoeveel uur je de huishoudelijke hulp nodig hebt. Ook kun je extra tijd incalculeren door de schoonmaak van je oven, kasten, koelkast en/ of de binnenkant van je ramen te boeken. Vervolgens kun je doorgaan naar stap twee, waar je je adresgegevens - en eventueel het factuuradres, indien afwijkend - in dient te vullen. In stap drie dien je een datum uit te kiezen en kun je aangeven of de schoonmaak eenmalig, wekelijks of twee wekelijks dient laats te vinden. In stap vier kies je de manier waarop je wilt betalen, veilig online of middels Automatische Incasso. Hierna kun je je kortingscode invullen. Hier staat namelijk de tekst 'Heeft u een vouchercode' met daarnaast een pijltje dat naar beneden wijst. Je dient op de tekst of het pijltje te klikken, want dan pas verschijnt het invoerveld waar je de Helpling voucher in kunt vullen (zie onderstaande afbeelding). Klik vervolgens op 'Invoeren' en de korting wordt direct toegepast.

Beoordeling Helpling

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Helpling

Kun je wel eens een helpende hand bij het schoonmaken gebruiken? Bij Helpling kun je al vanaf €13,90 per uur een schoonmaakhulp boeken! Boeken gaat heel gemakkelijk en kost je niet meer dan zestig seconden. Neem daarom eens een kijkje op Helpling.nl en ontdek wat de dienst allemaal voor je kan betekenen. Wil je een huishoudelijke hulp boeken? Check dan eerst even of er een actieve Helpling vouchercode is waarmee je korting kunt krijgen! Al dit soort vouchers en andere codes vind je natuurlijk op 1Kortingscode.com.

Helpling website

www.helpling.nl
Helpling voordelen
  Vanaf €13,90 per uur
  Veilig online betalen
  Beoordeeld met een 4,5/5
  Korting met een voucher

Meer kortingscodes