HelloFresh kortingscode 2019

Alle HelloFresh kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

HelloFresh Kortingscode voor 50% Korting op je eerste maaltijdbox

Ken je de dienst HelloFresh? Hier kun je maaltijdboxen laten bezorgen. Je ontvangt dan wekelijks een... lees verder

Verlopen acties van HelloFresh

Actie
Kortingscode voor €25 korting op je eerste box bij HelloFresh!
HelloFresh couponcode voor €25 korting op je eerste Box!
HelloFresh kortingscode: Ontvang twee keer €10 korting!
Kortingscode HelloFresh: Ontvang vier keer €10 korting!
Actie: HelloFresh voor twee personen nú voor €9,99 bij Groupon!
Kortingscode HelloFresh voor €10 korting op de eerste twee maaltijdboxen!
Vandaag €10 korting op je Kerstbox bij HelloFresh!
Kortingscode HelloFresh: Ontvang 2x €10 korting tijdens het Cyber Weekend!
Kortingscode HelloFresh: €10 Korting op de eerste twee boxen!
HelloFresh Prijzenfestival: Win gratis eten, bloemen of shoptegoed!

Korting met een HelloFresh kortingscode

Je bent bij HelloFresh niet duurder uit dan de supermarkt (soms is een maaltijd zelfs goedkoper, ondanks dat alle producten vers zijn!). Toch is het natuurlijk altijd prettig om met korting je boodschappen te doen. Daarom vind je op 1Korting.nl een actueel overzicht met alle HelloFresh kortingen. Zodra er bijvoorbeeld een actiecode is waarmee je kunt besparen, dan plaatsen wij deze direct in het overzicht. Je weet dus altijd of je bij HelloFresh korting kunt krijgen als je eerst even op deze pagina kijkt! Meestal is dit wel het geval. Soms geldt een kortingscode echter alleen voor nieuwe klanten, soms voor zowel oude als nieuwe klanten. Dit soort informatie vermelden wij uiteraard duidelijk voor je, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Kortingscode HelloFresh gebruiken

Heb je een actieve actie- of kortingscode gezien waar je gebruik van wilt maken? En weet je niet precies hoe – of waar – je deze dient te activeren? Lees dan eerst deze uitleg voordat je jouw bestelling plaatst bij HelloFresh en je zult erachter komen dat het eigenlijk heel gemakkelijk is. Om te beginnen dien je op de groene button te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je later nodig hebt. Ook verschijnt de webpagina van HelloFresh in een nieuw venster van de internet browser die je gebruikt. Je kunt dus direct beginnen met het met korting bestellen van jouw Original-, Veggie- of Fruitbox!

Voucher HelloFresh activeren

Zodra je de box die je wilt bestellen hebt aangeklikt hoef je alleen maar het aantal maaltijden, het aantal personen en jouw postcode in te voeren. Klik op 'Volgende', selecteer de gewenste data en klik op 'Klik en bestel'. Op de pagina die vervolgens verschijnt zie je de tekst 'Heb je een kortingscode?'. Hier dien je op te klikken. Dan verschijnt er namelijk een invoerveld waar je de voucher die eerder is verschenen in dient te plaatsen. Het is het handigst om deze voucher te selecteren en te kopiëren, want dan kun je hem gemakkelijk plakken in het invoerveld. Klik tot slot op 'Ok' om de kortingscode te toe te passen.

 

Beoordeling HelloFresh

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over HelloFresh

Je kunt bij HelloFresh terecht voor boxen met daarin allemaal verse producten waarmee je gezonde en uitgebalanceerde maaltijden klaar kunt maken. Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid, in elke box zitten namelijk recepten voor vlees, vis en vegetarische gerechten. Je kunt kiezen uit het aantal maaltijden dat je wilt (3 of 5) en aangeven voor hoeveel personen je maaltijden wilt. Je hoeft dus nooit meer naar de supermarkt voor je maaltijd, want de boxen worden gewoon thuis bezorgd. Bovendien is de verzending gratis! Twijfel je nog? Laat ons je twijfels wegnemen. Want niet alleen zijn de producten van HelloFresh lekker, vers, van goede kwaliteit en geproduceerd met respect voor het milieu, ook verschilt de prijs niet van de supermarkt! Je kunt een Proefbox van HelloFresh bestellen om het uit te proberen. Je kunt echter ook gebruikmaken van een HelloFresh kortingscode of actiecode en gelijk voor een maand lang een Original- of Veggiebox bestellen met flinke korting!

HelloFresh website

www.hellofresh.nl
HelloFresh voordelen
  Goedkoper dan de supermarkt
  Gezonde en verse maaltijden
  Wekelijks bezorgd
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes