Hasbro actie 2019

Alle Hasbro kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Hasbro

Actie
Ontvang 40% korting op alle Hasbro Star Wars bij Toys"R"Us!
Toys"R"Us korting: Bespaar 20% op alle Hasbro spellen!
Toys"R"Us actie: 20% korting op Star Wars artikelen van Hasbro! (min €30)
Hasbro kopen? Nu met 20% korting bij Toys"R"Us!
Hasbro korting: Ontvang tot €12,50 cashback bij Intertoys!
Hasbro cashback: Krijg tot €12,50 korting bij Bart Smit!
Toys"R"Us actie: 25% korting op o.a. Nerf, Hasbro Trolls en Transformers!
Actie: Bestel Hasbro spellen met 20% korting bij Toys"R"Us!
Nu 20% korting op ALLE Hasbro spellen bij Intertoys!
Hasbro Aanbiedingen: Tot 60% korting op Hasbro bij Intertoys.nl

Over Hasbro

Ben je op zoek naar iets leuks voor jouw kind(eren)? Dan is de kans groot dat je wel iets leuks van Hasbro kunt kopen. Hasbro is namelijk de twee na grootste speelgoedproducent ter wereld en heeft een heel breed aanbod aan producten. Het assortiment varieert namelijk van speelgoed tot bordspellen, waardoor er voor ieder wat wils is. Het bekendste bordspel van Hasbro is Monopoly, maar onder andere Cluedo, Magic: The Gathering, Scrabble en Risk zijn ook van Hasbro. Bekende submerken op het gebied van speelgoed zijn bijvoorbeeld Pokémon, My Little Pony, Nerf en Transformers. Ben je benieuwd naar alle producten en submerken? Kijk dan op www.hasbro.com!

Hasbro korting

Wil je Hasbro speelgoed of een bordspel kopen? Dan zijn er héél veel webshops en winkels waar je terecht kunt. Dat heeft enkele voordelen. Doordat er zoveel plekken zijn waar je de producten kunt kopen, is er altijd wel een winkel of webshop met een Hasbro korting! Wij houden alle webshops met Hasbro producten voor je in de gaten. Zodra wij ergens een korting zoals een actie, aanbieding of kortingscode zien, dan houden wij je daarvan op de hoogte. Op 1Korting.nl plaatsen wij namelijk de linkjes naar die acties, aanbiedingen en codes. Zo kun je bij ons in één oogopslag de beste Hasbro korting vinden!

Hasbro actie

Op deze pagina plaatsen wij bijvoorbeeld de actuele Hasbro actie van (online) speelgoedwinkels zoals Bart Smit, Intertoys en Toys"R"Us. Zo'n actie kan van alles zijn. Denk hierbij aan acties zoals 2+1 of 3+1 gratis op alles van Hasbro. Het komt bijvoorbeeld ook voor dat er een aanbieding is waarbij geselecteerde producten of submerken zijn afgeprijsd. Soms is er bij een speelgoedwinkel een outlet of sale waarbij je korting op veel verschillende producten krijgt. Wanneer daar iets van Hasbro bij zit, dan plaatsen wij die actie ook op onze website.

Hasbro cashback

Een andere mogelijkheid om mee te besparen is door middel van een Hasbro cashback actie. Er zijn af en toe namelijk acties waarbij je bijvoorbeeld €7,50 of 25% cashback krijgt. Cashback wilt zeggen dat je eerst iets van Hasbro dient te kopen bij bijvoorbeeld Bart Smit of Intertoys. Vervolgens kun je de aankoopbon opsturen naar het Nederlandse hoofdkantoor. Wanneer jouw aankoop geverifieerd is, dan krijg je (bijvoorbeeld €7,50 of 25% van het aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening. Wanneer er zo'n cashback actie is, dan plaatsen wij deze ook voor je op 1Korting.nl.

Hasbro kortingscode

Tot slot is het mogelijk om te besparen met een Hasbro kortingscode. Dat is een waardebon - in de vorm van een code - waarmee je korting krijgt op Hasbro producten. Wanneer er zo'n kortingscode is, dan is deze alleen geldig bij één webshop. Stel dat er een kortingscode is waarmee je korting krijgt bij Intertoys, dan plaatsen wij deze voor je op onze website. Vervolgens kun je iets van Hasbro kopen bij Intertoys, waarbij je de kortingscode kunt invoeren tijdens het bestellen.

Beoordeling Hasbro

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Hasbro website

www.hasbro.com
Hasbro voordelen
  Meer dan twintig submerken
  Van speelgoed tot bordspellen
  Korting met een aanbieding of code
  Bespaar met een cashback actie

Meer kortingscodes