Hallmark kortingscode 2019

Alle Hallmark kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Ontvang €0,25 korting op elke kaart

Als je een account aanmaakt bij Hallmark, dan profiteer je van enkele voordelen. Zo krijg je bijvoor... lees verder

Verlopen acties van Hallmark

Actie
Kortingscode voor een GRATIS postzegel t.w.v. €0,78 bij Hallmark!
Hallmark actiecode: Gratis postzegel bij een wenskaart!
Hallmark actie: Gratis verzending op de tien Kerst Toppers!
Actiecode Hallmark: Gratis verzending van een kerstkaart!
Hallmark actie: GRATIS postzegels bij verzending van 3 kaarten of meer!
Alle bloemen tijdelijk GRATIS bezorgd bij Hallmark!
Hallmark actie: Alle ballonnen nu GRATIS bezorgd!
Hallmark actie: 2 + 1 GRATIS op alle online kaarten!
Win een weekend in een 4-persoons strandhuisje met Hallmark!
Nu GRATIS postzegels bij Hallmark op alle online verstuurde kaarten!
 

Hallmark Cards assortiment

Hallmark Cards heeft een zeer uitgebreid assortiment, bestaande uit geboortekaartjes, trouwkaarten en verjaardagskaarten. Natuurlijk heeft Hallmark ook bedanktkaarten, felicitatiekaarten en beterschapskaarten. Hoewel je ze natuurlijk liever niet zou versturen, heeft Hallmark een uitgebreide collectie aan prachtige condoleancekaarten. Heb je zelf een leuke, mooie of gedenkwaardige foto? Dan kun je daar ook een persoonlijke kaart van maken! Speciaal voor kids heb je Disney, de Efteling en Forever Friends collecties. Je kunt ervoor kiezen om je kaart per post te versturen, maar je kunt ook kiezen voor een leuke e-card met geluid en beweging. Zo zie je maar, er is voor ieder wat wils! 

Korting met een Hallmark kortingscode

Je wil met korting je wenskaart(en) versturen? Dan ben je bij 1Korting.nl aan het juiste adres. Op deze pagina plaatsen we alle actuele Hallmark Cards actiecodes, acties en aanbiedingen. Want dat je iemand het liefst met korting een wenskaart stuurt, betekent natuurlijk niet dat je minder van diegene houdt. ;-) Gelukkig heeft Hallmark Cards regelmatig kortingsacties waar je van kunt profiteren. Soms kun je bijvoorbeeld een dag lang al je kaarten gratis versturen. Ook heb je de mogelijkheid om tot 2015 een gratis proefdruk bij geboortekaartjes te krijgen, zodat je zeker weet dat je geboortekaartje naar wens is. Heb je een smartphone? Download dan de Hallmark-app en verstuur je eerste kaart met gratis postzegel. Naast dit soort vaste acties, die ook op de website vermeld worden, kun je soms gebruikmaken van een Hallmark kortingscode of actiecode. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld een bepaald percentage korting of is de verzending van je kaarten geheel gratis. 

Kortingscode Hallmark gebruiken

Heb je een Hallmark kortingscode gevonden die je wilt gebruiken? En heb je nog nooit gebruikgemaakt van een kortings- of actiecode? Het is werkelijk waar heel gemakkelijk en er kan niets fout gaan. Het enige wat je hoeft te doen is op de groene button op deze pagina te klikken waarop staat 'Bekijk kortingscode'. Op dat moment verschijnt de kortingscode en wordt tegelijkertijd de website van Hallmark Cards geopend. Je kunt nu gewoon je kaart(en) bestellen zoals je normaal ook zou doen. Eerst kies je je kaart, daarna schrijf je je boodschap en vul je de ontvanger(s) in. Pas in de vierde stap van het proces, bij 'Betaal en verstuur', heb je de mogelijkheid om je Hallmark kortingscode te gebruiken (zie afbeelding). Om te voorkomen dat de actiecode niet werkt of dat je de code per ongeluk fout overneemt, is het het makkelijkst om de code te selecteren, te kopiëren en vervolgens te plakken in het invoerveld. 

 

Beoordeling Hallmark

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Hallmark

De kans is zeer groot dat je wel eens een kaartje hebt verstuurd, gegeven of gekregen van Hallmark Cards. Hallmark bestaat namelijk meer dan honderd jaar en is marktleider in Nederland op het gebied van wenskaarten. Hallmark is ontstaan vanuit de gedachte dat het altijd mogelijk moet zijn om contact te houden met de mensen die je dierbaar zijn, ook als je om één of andere niet fysiek bij iemand kunt zijn. Deze mooie visie is nog steeds de grootste drijfveer achter het bedrijf. Hallmark Cards levert daarom wenskaarten in allerlei soorten, maten en stijlen. Bij Hallmark vind je dus een passende wenskaart, ongeacht de gebeurtenis, het moment en het het type persoon voor wie de kaart bedoeld is. Op deze pagina vind je een actuele lijst met Hallmark kortingscodes, acties en aanbiedingen. 

Hallmark website

www.hallmark.nl
Hallmark voordelen
  Ruim 100 jaar ervaring
  Marktleider in Nederland
  Korting met een kortingscode
  Regelmatig een actie of aanbieding

Meer kortingscodes