Greenchoice aanbieding 2019

Alle Greenchoice kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Greenchoice 100% Nederlands groen

Met 100% Nederlands groen van Greenchoice profiteer je drie jaar lang van hetzelfde vaste, lage tari... lees verder

Greenchoice 100% Nederlandse wind

Als je kiest voor 100% Nederlandse wind van Greenchoice, dan heb je gegarandeerd tot éé... lees verder

Greenchoice Kortingsgarantie

Als je kiest voor het variabele tarief van Greenchoice, dan krijg je een Kortingsgarantie. De tariev... lees verder

Greenchoice energieproducten

Als je kiest voor gas en elektriciteit van Greenchoice, dan maak je bewust een groene keuze en kies je voor het milieu. Het betekent echter ook dat je aan je portemonnee denkt, want gas en elektriciteit van Greenchoice is zeker niet duurder dan dat van de gemiddelde andere energiemaatschappij (aanbiedingen en acties buiten beschouwing gelaten). Bovendien kun je kiezen voor drie verschillende energieproducten, afhankelijk van hetgeen het beste bij je past. Zo kun je kiezen voor een variabel tarief, waarbij de prijs die je betaalt voor gas en elektriciteit elk half jaar wisselt. Het voordeel van dit energieproduct is dat je het maandelijks op kan zeggen. Bovendien krijg je een Kortingsgarantie van Greenchoice, wat inhoudt dat je bij de prijsveranderingen altijd €0,25 korting krijgt op de tarieven voor glas en elektriciteit van de grootste leverancier in je eigen regio. Oftewel, als je kiest voor een variabel tarief dan ben je bij Greenchoice zelfs al zonder aanbieding of actie goedkoper uit dan dat je bij bijvoorbeeld een Nuon geweest zou zijn. Naast de Kortingsgarantie kun je kiezen voor een vast tarief van één jaar (100% Nederlandse wind genoemd) en een vast tarief van drie jaar (100% Nederlands groen genoemd). Kies je voor één jaar vast, dan is het tarief voor gas en elektriciteit lager dan wanneer je voor een variabel tarief kiest. Dit komt doordat je in principe een contract aangaat voor een jaar. Kies je voor drie jaar vast, oftewel 100% Nederlands groen? Dan betaal je nóg minder, want je gaat een contract voor die jaar aan. Als je bij veel andere energiebedrijven eerder stopt, dan krijg je overigens een boete of moet je een opzegvergoeding betalen. Bij Greenchoice is dit echter niet het geval, want het bedrijf vindt dat iedereen zijn of haar eigen keuze moet kunnen maken en wilt je niet onder financiële dwang aan het bedrijf gebonden houden.

Greenchoice aanbieding

Als er een actuele actiecode, actie of aanbieding van Greenchoice is, dan vind je deze direct terug in het overzicht met alle Greenchoice aanbiedingen op deze pagina. Met een tijdelijke actie kun je namelijk korting krijgen op je jaarnota en dat is natuurlijk altijd welkom! Wij adivseren je dan ook om eerst even op 1Korting.nl te kijken voordat je overstapt naar deze energieleverancier, want het zou zonde zijn als er een actieve actiecode is waar je geen gebruik van maakt. Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van wanneer Greenchoice een aanbieding of actie heeft? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je weet als eerste wanneer je korting krijgt bij greenchoice!

Beoordeling Greenchoice

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Greenchoice

Wil je overstappen van energieleverancier en hecht je waarde aan groene energie? Maar wil je niet meer betalen dan dat je gewend bent? Dan ben je bij Greenchoice aan het juiste adres. Greenchoice levert namelijk uitsluitend groene stroom en compenseert je gasverbruik met beschermings- en beplantingsprojecten. Bovendien komt nu ruim 70% van de groene stroom al uit Nederland. Het doel? Dat in 2020 alle groene stroom in Nederland opgewekt wordt! Maar zorgen alle groene energie en bosprojecten er dan niet voor dat je meer betaalt voor hetgeen je verbruikt? Nee, dat allerminst. Zo heeft Greenchoice een Kortingsgarantie, wat betekent dat je altijd €0,25 goedkoper uit bent dat het standaard variabele tarief van de grootste leverancier in je regio. Als je tijdens het overstappen dan ook nog eens gebruikmaakt van een Greenchoice aanbieding of actie, dan krijg je op jaarbasis flinke korting!

Greenchoice website

www.greenchoice.nl
Greenchoice voordelen
  Altijd korting met Kortingsgarantie
  Gratis overstapservice
  Bespaar met een aanbieding

Meer kortingscodes