GoDaddy voucher 2019

Alle GoDaddy kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Online Webhosting met Korting tot wel 64% bij GoDaddy

Ontvang tot wel 46% korting op Webhosting bij GoDaddy! Met een webhosting pakket kun je je website h... lees verder

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van GoDaddy

Actie
Tot 33% korting op hosting bij GoDaddy
30% korting op nieuwe domeinnaamextensies bij GoDaddy
.COM domeinnaam voor slechts €0,99 bij GoDaddy
Kortingscode voor 36% korting op domeinen bij GoDaddy

Producten van GoDaddy.nl

Zoals gezegd is GoDaddy de nummer één domeinregistratiehouder ter wereld. Dat is echter niet het enige product dat je bij GoDaddy af kunt nemen. Naast het registreren van je gewenste domeinnaam kun je namelijk ook bij het bedrijf terecht voor een webbouwer waarmee je heel eenvoudig je eigen website in elkaar kunt zetten. Kies je voor dit pakket? Dan krijg je je domein en hosting gratis. Deze dienst is al beschikbaar vanaf €1,21 per maand! Op het gebied van hosting heb je ook meerdere keuzes, waaronder Wordpress-hosting (vanaf €1,21 per maand). Dit betekent dat je Wordpress website of blog binnen dertig seconden online is, updates geautomaiseerd zijn en optimaal presteert. Zoek je een eenvoudige en betrouwbare tool voor je e-mail? Dan kun je kiezen voor Microsoft Office 365 van GoDaddy en krijg je exclusieve korting.

Go Daddy korting

Je kunt op meerdere manieren korting krijgen bij GoDaddy. Zo geeft het bedrijf onder andere regelmatig korting op bepaalde domeinnaamextensies zoals .com of .nl, waardoor je spotgoedkoop je eigen domein kunt registreren. Daarnaast is er af en toe een sale op bepaalde producten zoals Wordpress-hosting, de Webbouwer, SSL-certificaten of Microsoft Office 365. Dit soort aanbiedingen vermelden wij uiteraard in het overzicht op 1Korting.nl!

GoDaddy promo code

Naast het soort acties dat hierboven staat vermeld, kun je ook besparen op je hosting of domeinnaamregistratie door gebruik te maken van een GoDaddy promo code of voucher. Dit soort codes worden af en toe in werking gesteld en op die momenten ontvang je flinke korting op bepaalde producten van het bedrijf. Zodra er een promo code, coupon of voucher van GoDaddy.nl actief is dan plaatsen wij deze uiteraard voor je in het overzicht op deze pagina, waardoor je altijd weet of je kunt besparen op je hosting of domeinnaam!

Kortingsclub GoDaddy.nl

Een andere manier om te besparen op je domein – of door zelfs geld te verdienen met je domein - is door lid te worden van de GoDaddy kortingsclub. Als lid krijg je namelijk tot 63% korting op domeinen! Je kunt al lid worden van de kortingsclub vanaf €6 per maand en daarmee bespaar je bijvoorbeeld 44% op .com domeinen, 52% op .net domeinen en 50% op .org extensies. Bovendien kun je een domeinnaam registreren en hoef je er geen eens een website op te zetten, want met de CashParking Premium dienst (ter waarde van €108) plaatst GoDaddy relevante advertenties op je domein en krijg je 80% van de inkomsten die ze genereren.

Beoordeling GoDaddy

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over GoDaddy

Ben je op zoek naar eenvoudige, betaalbare en betrouwbare domeinregistratie en webhosting? Dan ben je bij GoDaddy aan het juiste adres. GoDaddy is namelijk de grootste domeinregistratiehouder ter wereld en heeft ruim twaalf miljoen klanten die gezamenlijk 58 miljoen domeinen bij GoDaddy ondergebracht hebben. Kijk daarom snel of de domeinnaam die je wilt nog beschikbaar is, registreer je domein en maak gebruik van een GoDaddy promo code voor korting op het tarief!

GoDaddy voordelen
  #1 domeinnaamregisterhouder
  12 miljoen klanten
  58 miljoen domeinen in beheer
  Korting met een promo code

Meer kortingscodes