Glasvezel aanbieding 2019

Alle Glasvezel kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Vergelijkbare acties

Profiteer van lagere prijzen op Sim Only abonnementen bij Simyo!

Ben je op zoek naar een goedkoop (en goed!) Sim Only abonnement? Dan ben je bij Simyo aan het juiste... lees verder

Bestel het Ziggo Voordeelpakket voor maar €39,95 per maand!

Ben je op zoek naar een goedkoop Internet en TV abonnement? En is betrouwbaar internet met 40 Mbit/s... lees verder

Probeer Ziggo Zakelijk Internet drie maanden gratis!

Ben je niet 100% tevreden met jouw huidige internet provider? Maar weet je niet zeker of je de overs... lees verder

Verlopen acties van Glasvezel

Actie
Glasvezel aanbieding: Ontvang drie maanden €10 korting bij Online.nl!
Vodafone actie: €120 korting op een Alles-in-1 pakket met Glasvezel!
KPN actie: Tot €150 korting op Alles-in-1 met Glasvezel internet!

Over Glasvezel internet

Je hoort het steeds vaker: mensen die gebruik maar van glasvezel voor internet, telefonie en televisie. Maar wat is glasvezel nu eigenlijk en nog belangrijker, wat kun je er allemaal mee? Glasvezel is een ontzettend dunne vezel die gemaakt is van een speciaal soort glas. Via deze vezel kun je erg snel en bovendien betrouwbaar informatie verzenden door middel van laserlicht. Digitale gegevens worden doorgegeven door een laserlicht snel te laten knipperen. Zo worden telefoongesprekken, downloads en andere informatie omgezet in een digitaal signaal en zoals we weten is een digitaal signaal kwalitatief het beste.

Voordelen Glasvezel internet

Nu we weten wat glasvezel is, gaan we over naar wat je met glasvezel kunt doen. Je kunt, net als bij ADSL en kabel, internet, televisie en telefonie afnemen over glasvezel. Het verschil tussen deze drie manieren zit hem in de snelheid en de nauwkeurigheid. Met glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden bereikt worden, tot wel 1 Gigabyte per seconde in Nederland op dit moment. En de ontwikkelingen op dit gebied zijn nog lang niet afgewerkt. Wat erg bijzonder is, is dat we bij glasvezel kunnen spreken van een symmetrische verbinding omdat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit is een uniek verschijnsel.

Wanneer Glasvezel internet?

Bij glasvezel is het, net als bij ADSL of kabelinternet, belangrijk om te weten wat je verbruikt. Ben je iemand die uren per dag online is of gebruik maakt van digitale televisie, dan is een groot abonnement van toepassing. Wanneer je juist veel weg bent en slechts sporadisch gebruikt maakt van internet, dan kun je ook rondkomen met minder Mb’s. Bij glasvezel is het ook handig om te weten dat niet iedereen in Nederland er al gebruik van kan maken. Op veel vergelijkingssites en websites van aanbieders kun je dan ook met een postcodecheck controleren of jouw woning in aanmerking komt voor glasvezel. Als dit niet het geval is, zul je moeten kiezen voor een andere manier van verbinden.

Glasvezel aanbiedingen

Glasvezel heeft de naam duurder te zijn dan ADSL en kabel. Toch zijn er online veel glasvezel aanbiedingen te vinden. Op de website van allesineenkiezer vind je al een glasvezel internet aanbieding bij Vodafone vanaf 23,50 per maand. Dan krijg je 20 Mb internet met een upload- en downloadsnelheid van 20 Mb. Voor een kleine gebruiker is dit wellicht prima, maar voor mensen die veel internet gebruiken niet. Dan biedt Vodafone op deze website een internetpakket van 100 Mb aan voor 35 euro per maand. Voor de liefhebber van glasvezel zijn deze aanbiedingen waarschijnlijk erg prettig. Wanneer wij een dergelijke Glasvezel aanbieidng of actie tegenkomen, dan plaatsen wij de link daarnaartoe direct op onze website. Op 1Korting.nl vind je dan ook een overzicht met alle aanbiedingen en acties waarmee je korting krijgt op glasvezel!

Beoordeling Glasvezel

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Glasvezel voordelen
  Veel verschillende aanbieders
  Altijd aanbiedingen en acties
  Betrouwbaarder dan ADSL

Meer kortingscodes