G Data kortingscode 2019

Alle G Data kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Download de gratis G Data trial

Wil je G Data gratis uitproberen? Klik dan op de onderstaande button om naar de pagina te gaan waar ... lees verder

Verlopen acties van G Data

Actie
G Data - $19,95 korting op G Data Internet Security

Korting met een G Data kortingscode

De prijs van het Antivirus en Security programma van G Data valt in principe nog wel mee. Je betaalt namelijk $49,95 voor een abonnement van een jaar waarmee je drie computers kunt beschermen. Bovendien is er regelmatig een aanbieding waarvan je kunt profiteren. G Data Internet Security voor drie computers kost dan nog maar $30. Je bent dus een jaar lang beveiligd tegen allerlei internet aanvallen voor slechts $10 per computer! Het kan echter nóg goedkoper. Er is namelijk af en toe een G Data kortingscode actief. Met zo'n coupon-/ kortingscode krijg je extra korting op de Antivirus en Security programma's! Wanneer er een G Data code beschikbaar is plaatsen wij deze direct voor je in het bovenstaande overzicht.

Kortingscode G Data gebruiken

Heb je een active coupon of kortingscode van G Data gezien waarvan je gebruik wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk activeren. Klik eerst op de dgroene button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. De coupon die je nodig hebt zal dan tevoorschijn komen. Tegelijkertijd zal automatisch de website van G Data openen. Je kunt dus direct het programma uitzoeken dat je wilt bestellen! Zodra je op 'Buy Now' klikt kom je op een pagina terecht met het overzicht van jouw bestelling. Onder dit overzicht zie je de tekst 'Please enter your coupon here'. Klik op die tekst en er verschijnt een invoerveld waarin je de kortingscode dient te plaatsen (zie onderstaande afbeelding). Klik tot slot op 'Activate your code'.

Beoordeling G Data

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over G Data

Ben je op zoek naar een goed antivirus programma voor jouw computer? Dan ben je bij G Data aan het juiste adres. G Data heeft namelijk al vele awards in de wacht gesleept met zijn Antivurs en Security programma's. Het programma G Data Internet Security is bijvoorbeeld van 2005 tot en met 2015 verkozen tot Best Virus Detection programma in elke onafhankelijke Stiftung Warentest vergelijking! Daarnaast heeft het bedrijf nog enkele andere Security programma's, waaronder G Data Antivirus (het basisprogramma) en Total Protection (het meest uitgebreide programma). Er is dus voor ieder wat wils! Kijk daarom op de website en ontdek welk programma voldoet aan jouw wensen. Download dan de gratis G Data trial en probeer het programma uit! Wil je 'm uiteindelijk aanschaffen? Gebruik dan een coupon- of kortingscode en profiteer van korting.
G Data voordelen
  Gratis G Data trial beschikbaar
  Meerdere awards gewonnen
  Veilig online betalen, ook met PayPal
  Korting met een couponcode!

Meer kortingscodes