Formule 1 aanbieding 2019

Alle Formule 1 kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Dumbell Chroom: -20%

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

-47% op Fitness Handschoenen

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Under Armour: -40% KORTING

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

KORTING op Ugg bij Avantisport

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Formule 1

Actie
Tickets training Formule 1 GP België tijdelijk voor €19 bij WowDeal!
Bezoek de Formule 1 Grand Prix in België vanaf €18,99 incl. drankje!
Twee Formule 1 tickets voor een Grand Prix naar keuze vanaf €129!
4-Daags Formule 1 Grand Prix Spanje arrangement nú voor €679!

Over Formule 1 tickets

Formule 1 heeft wereldwijd altijd al een miljoenenpubliek getrokken. Razendsnelle auto's, een stevige competitie en af en toe een harde crash. Wat is er niet leuk aan? Ook in Nederland zijn er natuurlijk al decennia lang veel mensen die de sport op de voet volgde. Toch is er enkele jaren geleden even een dipje geweest in de populariteit van de sport. Sinds het succes van Max Verstappen is de Formule 1 in Nederland echter weer écht populair aan het worden. Dat blijkt ook aan de hoeveelheid tickets die worden aangeboden!

Online tickets voor Formule 1 Grand Prix kopen

Heb je zin om een Formule 1 wedstrijd bij te wonen? Dat kan! Het Formule 1 seizoen bestaat uit een serie serie races, verspreid over verschillende landen. Een race (Grand Prix) kan bijvoorbeeld plaatsvinden in België, Spanje en Italië, maar ook in Abu Dhabi, Singapore en Brazilië. Hoeveel geld je kwijt bent verschilt natuurlijk per Grand Prix die je bezoekt. Als je naar een Formule 1 race in België gaat, dan hoef je helemaal niet zo veel geld uit te geven! Dat is natuurlijk anders wanneer je vanuit Nederland de Grand Prix van Monaco bezoekt.

Formule 1 aanbieding

Nu de Formule 1 wedstrijden in Nederland weer aan populariteit winnen, zijn ook de Grand Prix tickets steeds meer in trek. Dat is goed nieuws! Je ziet de laatste tijd namelijk steeds meer goedkope tickets verschijnen op het internet. Websites zoals Groupon, WowDeal en ActieVanDeDag hebben bijvoorbeeld met regelmaat een Formule 1 aanbieding. Met een aanbieding van Groupon heb je wel eens 65% korting op een ticket voor de Grand Prix van België gekregen. Daardoor kost een toegangskaartje je slechts €18,99 in plaats van €55! Het is dus mogelijk om flink te besparen door van zo'n Formule 1 aanbieding gebruik te maken.

Formule 1 actie

Naast de eerder genoemde aanbiedingen hebben ook veilingssites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling wel eens een Formule 1 actie. Je kunt dan bijvoorbeeld bieden op een 4-daags arrangement voor de Grand Prix van Spanje. Als je vanaf €1 kunt bieden op een arrangement dat meer dan €650 kost, dan kun je een fikse korting krijgen! Ook die acties plaatsen wij natuurlijk voor je op onze webpagina. Zo kun je gemakkelijk zien of je korting kunt krijgen op F1 tickets!

Beoordeling Formule 1

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Formule 1 voordelen
  Hoogste klasse in de autosport
  Ontstaan in 1947
  Korting op tickets met een actie

Meer kortingscodes