Florient kortingscode 2019

Alle Florient kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Florient

Actie
Actiecode voor een GRATIS setje tuingereedschap bij je Florient boeket!
Kortingscode voor 15% Paaskorting op alles bij Florient!
Kortingscode Florient: Ontvang 10% korting op je bestelling!

Bloemen bestellen bij Florient

Wil je online een mooi boeket bloemen bestellen? Dan ben je bij Florient Express aan het juiste adres. Florient.nl is namelijk de oudste online bloemist van Nederland! Door al die jaren heen heeft de online bloemist een uitgebreid assortiment opgebouwd. Zo kun je er terecht voor prachtige boeketten, mooie rouwstukken en leuke planten. Het brede assortiment bevat echter ook producten zoals lekkere fruitmanden, flesjes wijn en chocolade. Dat soort producten zijn natuurlijk leuk om - samen met een boeket- cadeau te geven! Neem daarom gauw een kijkje op de website van Florient en ontdek wat je er allemaal kunt bestellen.

Kortingscode Florient Express

De producten van Florient Express verschillen erg in prijs. Je kunt er dus met elk budget een mooi boeket bestellen! Bovendien is het met enige regelmaat mogelijk om korting te krijgen op jouw bestelling. Er is namelijk periodiek een Florient kortingscode beschikbaar. Dat is een online waardebon waarmee je bijvoorbeeld 10%, 15% of zelfs 20% korting krijgt! Als er zo'n kortingscode Florient Express beschikbaar is, dan plaatsen wij deze gelijk voor je op onze webpagina. Als je eerst even op 1Korting.nl kijkt, dan zie je dus direct of je kunt besparen op jouw bestelling!

Florient Express kortingscode gebruiken

Heb je een online waardebon gezien waarvan je gebruik wilt maken? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent Florient.nl in jouw webbrowser. Je kunt dus gelijk op zoek naar het cadeau of boeket dat je wilt bestellen! Vul tot slot de kortingscode in tijdens het bestellen van dat product. De korting bij Florient Express wordt direct toegepast!

Beoordeling Florient

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Florient

Adres Floriënt Express

Zirkoonstraat 4
7554 TT Hengelo
Nederland

Contact Floriënt Express

Tel: 085-0402900
(Of gebruik het contactformulier)

Florient website

www.florient.nl
Florient voordelen
  Oudste online bloemist van NL
  Veilig online met iDeal betalen
  Bezorgd van di t/m za
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes