Fitbit aanbieding 2019

Alle Fitbit kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Fitbit aanbiedingen: Ontvang tot 40% korting bij eGlobal Central!

Wil je met korting een Fitbit Activity Tracker kopen? Dan ben je bij eGlobal Central aan het juiste ... lees verder

Goedkoop een Fitbit kopen? Nu vanaf slechts €59 bij BCC!

Wil je een Fitbit kopen? En wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Bij... lees verder

Vergelijkbare acties

Airfryer kopen? Bekijk direct alle Airfryer aanbiedingen van Blokker!

Wil je een Airfryer kopen? En ben je op zoek naar een aanbieding of actie waarmee je kunt besparen o... lees verder

Verlopen acties van Fitbit

Actie
Fitbit Zip nú van €59 voor €45 bij BCC. Ontvang direct €14 korting!
Ontvang een gratis Fitbit t.w.v. €159 bij een Miele wasmachine!
Fitbit Flex nu met 45% korting bij Paradigit (OP=OP)!
Aanbieding: Fitbit Blaze Gun Metal nu met €40 korting bij Coolblue!
€30 korting op de Fitbit Charge 2 bij BCC!
Actie: Fitbit Charge 2 Special Edition met ruim €30 korting bij Coolblue!
Coolblue korting: Fitbit Charge 2 tijdelijk van €159 voor €139!
Coolblue actie: Ontvang 20% korting op alle Fitbit accessoires!
Aanbieding: Tijdelijk €50,96 korting op de Fitbit Surge Small bij BCC!
Aanbieding: Pak €40 korting op de Fitbit Surge Large bij BCC!

Fitbit kopen

Fitbit is een Wireless Fitness Tracker die elk gedeelte van je dag bij je is. Zo kijkt het systeem naar hoeveel je dagelijks beweegt, hoeveel je sport, eet, weegt en zelfs slaapt. Voor een goede begeleiding naar een fitter leven, is Fitbit dé accessoire om je te helpen je doelen te bereiken. En met een goede Fitbit aanbieding zijn ze ook nog eens prima te betalen. Er is dan ook geen reden om deze activity tracker niet te kopen.

Fitbit aanbieding

Wil je een Fitbit kopen? Dan is de kans groot dat je ergens korting kunt krijgen. Er zijn namelijk diverse webshops en winkels waar je het product kunt kopen. Daardoor is er met regelmaat een Fitbit aanbieding waarvan je kunt profiteren! Vaak krijg je met zo'n aanbieding je enkele tientallen euro's korting, waardoor je flink kunt besparen. Ook is er soms een actie waarbij je cashback krijgt. In dat geval krijg je, na aanschaf van de activity tracker, een vastgesteld bedrag cashback. Wanneer er zo'n Fitbit aanbieding of actie is, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte!

Wat is Fitbit?

De producten van Fitbit zijn stijlvol en effectief en vormgegeven zodat ze goed bij je passen. Door middel van een armband of een clipper die je de hele dag draagt worden het aantal stappen dat je zet, de afstand en verbrande calorieën makkelijk bijgehouden. Met een Fitbit aanbieding kan deze van jou zijn voor een nog betere prijs. Je kan de apparaten syncen met je computer of telefoon. Zo kan je dagelijks je voortgang bekijken met behulp van grafieken en andere visuele hulpmiddelen. De batterij die er in zit kan 6 maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over opladen of data kwijtraken. Met de Fitbit app kan je vanaf je telefoon je vooruitgang zien, uitdagingen aangaan, invoeren wat je eet en trainingen toevoegen. Zo krijg je gauw een compleet beeld van jouw dagelijkse gewoonten en wordt het snel duidelijk waar je veranderingen moet maken om een fit en actief leven te leiden.

Fitbit producten

De Fitbit armbanden en clippers zijn onopvallend (tenzij je een felle kleur kiest) en kunnen met veel kleding gecombineerd worden. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende prijzen. Er zijn armbanden die je dagelijkse fitness volgen voor verschillende lifestyles. Zo zijn er banden in de Everyday Fitness lijn die gespecialiseerd zijn in het dagelijks leven en hoe je daar verschil kan maken om fitter te worden en blijven. Of als je al erg actief bent kan je in de Active Fitness lijn wat vinden. Deze armbanden hebben een hartslagmeter en een ingebouwde persoonlijke trainer. En voor de hele actieve mensen onder ons is er de Performance Fitness armband die je helpt je trainingen nog verder te maximaliseren. De prijzen van deze armbanden lopen op, maar met een Fitbit aanbieding kan je makkelijk geld besparen.

Fitbit App en weegschaal

De app is gratis down te loaden van de App Store, Google Play en van de Windows Store dus hij kan gebruikt worden met nagenoeg elke mobiele telefoon. Je hoeft hier geen Fitbit product voor aangeschaft te hebben. Ook zonder een armband helpt het je actiever te worden in je dagelijkse leven, je dagelijkse bewegingspatronen bij te houden en je kan er je slaap mee monitoren. Je kan hem ook gebruiken om je gewicht bij te houden, in te voeren wat je eet en je zo te helpen je gewicht te verlagen of op pijl te houden. En om compleet bij te blijven is er de Fitbit weegschaal waar je je voortgang nog makkelijker mee kan tracken.

Beoordeling Fitbit

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Fitbit voordelen
  Dé accessoire voor een fitter leven
  Verkrijgbaar in vele modellen
  Regelmatig een aanbieding
  Bespaar met een cashback actie

Meer kortingscodes