Fietsrelax kortingscode 2019

Alle Fietsrelax kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Fietsrelax

Ben je van plan om op fietsvakantie te gaan? En wil je van tevoren de hotels of kampeerplekken al geboekt hebben zodat je precies weet waar je aan toe bent wanneer je op de fiets stapt? Dan is een fietsvakantie van Fietsrelax iets voor jou. Bij Fietsrelax kun je namelijk kiezen uit een groot aanbod aan fietsvakanties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit meer dan tien bestemmingen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Macedonië, Zweden en Italië. Ook behoort Nederland natuurlijk tot de mogelijkheden. Naast de bestemming kun je onder meer kiezen uit een kampeerfietsvakantie, hotel fietsvakantie en gezinsfietsvakantie. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de website van Fietsrelax!

Korting met een Fietsrelax kortingscode

Wil je een fietsvakantie boeken? Dan is er een kans dat je korting kunt krijgen op jouw boeking. Af en toe is er namelijk een Fietsrelax kortingscode actief. Dat is een online waardebon waarmee je bijvoorbeeld €5, €10 of €25 korting op jouw vakantie krijgt! Wanneer er zo'n kortingscode beschikbaar is plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Als je even op deze pagina kijkt voordat je jouw fietsvakantie boekt, dan zie je dus direct of je korting kunt krijgen!

Kortingscode Fietsrelax gebruiken

Heb je een actieve online waardebon van Fietsrelax gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code van de waardebon die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent Fietsrelax.nl in jouw internet browser. Je kunt dus gelijk jouw vakantie boeken! Vul tot slot de kortingscode in tijdens het boeken om de Fietsrelax waardebon te activeren.

Beoordeling Fietsrelax

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Fietsrelax

Contact Fietsrelax

E-mail: info@fietsrelax.nl
Tel: 024-3889065
Ma t/m vr  van 09.30 t/m 17.30

Adres Fietsrelax.nl

Marithaime 13B
6662 WD Elst
Nederland

Fietsrelax website

www.fietsrelax.nl
Fietsrelax voordelen
  Fietsvakanties voor iedereen
  Van hotels tot campings
  Meer dan tien bestemmingen
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes