Fiets en Wandelbeurs korting 2019

Alle Fiets en Wandelbeurs kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

VIP Tickets voor slechts €39,-

Geplaatst op 16-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Fiets en Wandelbeurs

Actie
Win Fiets en Wandelbeurs tickets bij Ticketveiling!

Fiets en Wandelbeurs korting

Houd je van actieve vakanties? En ben je op zoek naar inspiratie voor een actieve wandel- of fietsvakantie? Dan ben je bij de Fiets en Wandelbeurs op de juiste plek. De Fiets en Wandelbeurs, die plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, is namelijk de grootste beurs ter wereld voor fietsers en wandelaars! Je vindt er dan ook van alles. Van wandel- en fietsroutes tot workshops, van vakantieinspiratie tot outdoorartikelen en van een indoor-fietsparcours tot lezingen. Er is dus voor elk wat wils! Ben je dan ook van plan om naar deze beurs te gaan? Maak dan gebruik van een Fiets en Wandelbeurs korting zoals een aanbieding of kortingscode. Je vindt dit soort kortingen natuurlijk hier op 1Korting.nl!

Fiets en Wandelbeurs aanbieding

Het komt regelmatig voor dat je korting kunt krijgen op toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Op websites zoals Groupon, ActieVanDeDag en Dagtickets bijvoorbeeld kun je soms meer dan 60% besparen op toegangskaarten! Ook is er af en toe een veiling bij websites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling. Als je een veiling wint terwijl je een laag bod uitbrengt, dan krijg je dus een flinke korting ten opzichte van de reguliere prijs. Alle veilingen en Fiets en Wandelbeurs aanbiedingen die wij online tegenkomen plaatsen wij dan ook op deze pagina.

Kortingscode Fiets en Wandelbeurs

Heb je een Fiets en Wandelbeurs kortingscode gezien waarvan je gebruik wilt maken? Dan kun je dBekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de online Fiets en Wandelbeurs kortingsbon die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de desbetreffende website waar je de tickets kunt bestellen in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Bestel de tickets en vul de kortingsbon/ -code in wanneer daarom gevraagd wordt.

Beoordeling Fiets en Wandelbeurs

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Fiets en Wandelbeurs

Adres Fiets en Wandelbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Hallen 2, 3 en 4
Datum Fiets en Wandelbeurs
20 en 21 februari 2016
Fiets en Wandelbeurs voordelen
  Bijna vijfhonderd exposanten
  Kinderen t/m 12 jaar gratis
  Regelmatig een actie of aanbieding
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes