Fiber korting 2019

Alle Fiber kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Fiber

Actie
Fiber aanbieding: Pak €30 korting op een Internet en TV abonnement!
Fiber aanbieding: Tot €105 korting op een Alles-in-1 abonnement!
Fiber actie: Ontvang GRATIS Fox Sports 1 Eredivisie!
Fiber aanbieding: Ontvang €120 korting op een abonnement!
Fiber: Alles-in-1 pakketten voor €9,95 per maand + Gratis HBO
Fiber actie: All-in-One vanaf €15 per maand
Fiber aanbieding: Internet vanaf €5 per maand!
Gratis FOX Sports Eredivisie bij Fiber!
Fiber actie: Alle All-in-One pakketten voor €29,95 per maand
Fiber actie: Gratis citytrip voor twee personen!

Fiber actie

Hoewel veel mensen het idee hebben dat glasvezel veel meer kost dan internet via de kabel. Dit is echter verre van waar. Bij Fiber heb je (op moment van schrijven) namelijk al het Alles-in-1 Basispakket voor slechts €44,95 per maand. Normaliter heb je met dit pakket 30 Mb/s down- en uploadsnelheid, maar dankzij de Fiber verdubbelaar actie profiteer je het eerste jaar van 60 Mb/s down- en uploadsnelheid (zonder extra kosten!). Daarnaast heeft Fiber het All-in-1 Snelpakket voor €49,95 per maand en het Supersnelpakket voor €54,95 per maand. Met deze pakketten krijg je respectievelijk 50 Mb/s en 100 Mb/s down- en uploadsnelheid (en het Snelpakket wordt dankzij de Fiber verdubbelaar actie het eerste jaar gratis verdubbeld naar 100 Mb/s!). Vergelijk deze abonnementen met bijvoorbeeld Ziggo en je merkt in prijs bijna geen verschil!

Fiber aanbieding

Maar dat is nog niet alles. Je kunt namelijk regelmatig korting krijgt met een tijdelijke Fiber aanbieding! In het verleden heeft Fiber veel verschillende acties gehad. Hierbij kun je denken aan een jaar lang elke maand korting op het Alles-in-1 basispakket (afgeprijsd van €44,95 naar €29,95). Daarnaast zijn er andere leuke Fiber aanbiedingen geweest, zoals drie maanden lang korting op alle Alles-in-1 pakketten of een gratis Citytrip in de vorm van twee gratis vliegtickets naar een stad naar keuze in Europa of Marokko. Alle actieve Fiber aanbiedingen plaatsen wij direct voor je op deze pagina. Ook als er een actuele Fiber actie- of kortingscode is waarmee je korting kunt krijgen op je abonnement, dan vind je deze natuurlijk op 1Korting.nl. Check dus altidj even deze pagina voordat je een abonnement afsluit bij Fiber. Het zou namelijk zonde zijn als je ergens het volledige bedrag voor betaalt terwijl je korting had kunnen krijgen (bijvoorbeeld met een kortingscode!).

Beoordeling Fiber

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Fiber

Maak je veelvuldig gebruik van streamingdiensten zoals Netflix, Sportify en Youtube, speel je veel online games of download je veel? Oftewel: heb je behoefte aan betrouwbaar en razendsnel internet? Dan ben je bij Fiber aan het juiste adres. Bij Fiber kun je namelijk terecht voor glasvezel. Glasvezel is speciaal ontwikkeld voor digitaal dataverkeer, waardoor je veel sneller kunt internetten dan via de ouderwetse kabels. Zo kun je als huishouden op verschillende apparaten tegelijkertijd muziek streamen, e-mailen, On Demand kijken enzovoort zonder verlies van snelheid! Daarnaast kun je via glasvezel ook gewoon bellen en televisie kijken. Kortom, met glasvezel van Fiber hoef je je nergens zorgen om te maken! Ook niet om de prijs, want de diensten van Fiber zijn in vergelijking met andere aanbieders zeer scherp geprijsd. Daarnaast kun je gebruikmaken van een Fiber aanbieding voor korting op je abonnement!

Fiber website

www.fiber.nl
Fiber voordelen
  Verbruik 62% minder energie
  Fiber is 100% Nederlands
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes