Eurojackpot actiecode 2019

Alle Eurojackpot kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

5 GRATIS LOTEN met Lotto XL

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Koop nu voor €2,- al een lot

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Eurojackpot

Actie
Eurojackpot: Speel mee voor maar €2 en maak kans op miljoenen!
Actiecode Eurojackpot: Profiteer direct van 4+1 gratis op loten!

Meespelen met Eurojackpot Loterij

On-Hollands rijk worden. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Maar heb je nog geen geweldig businessplan waarmee je op korte termijn miljoenen kunt verdienen? Dat hoeft ook helemaal niet! Je kunt namelijk gewoon meespelen met de Eurojackpot loterij. Een lot voor deze Europese loterij kost je slechts €2 en daarmee maak je kans op grandioze prijzen. De Eurojackpot jackpot is namelijk minstens €10.000.000. Bovendien kan deze jackpot oplopen tot wel €90.000.000! Door mee te spelen maak je dus met een kleine inleg kans op grote geldprijzen.

Eurojackpot ticket

Elke vrijdag vindt een trekking van de Eurojackpot loterij plaats. Je maakt dus elke week kans op het winnen van een mooie prijs! Wil je meespelen met deze loterij? Dat kan op meerdere manieren. Zoals gezegd kost een Eurojackpot ticket je maar €2. Je kunt zo'n lot in de winkel kopen, maar het kan ook online. Wil je elke week automatisch meespelen zodat je geen trekking vergeet? Dan kun je eenvoudig een kortlopend Eurojackpot abonnement met de gewenste hoeveelheid loten nemen!

Actiecode Eurojackpot

Hoewel een lot voor deze loterij al zeer scherp geprijsd is, is het soms mogelijk om korting te krijgen. Af en toe is er namelijk een actiecode actief. Daarmee profiteer je bijvoorbeeld van een actie zoals 4+1 gratis of 3+1 gratis op loten! Je hebt dus gratis een extra kans om te winnen! Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld profiteert van 10% korting. Daarom wordt ook wel gesproken van een kortingscode. Zodra er een dergelijke actiecode of kortingscode beschikbaar is houden wij je daar gelijk van op de hoogte!

Eurojackpot abonnement

Een écht Eurojackpot abonnement bestaat helaas niet. Je kunt namelijk niet voor onbepaalde tijd wekelijks automatisch loten afnemen. Wat je wél kunt doen is een of meerdere loten kopen voor de aankomende weken. Dit kan voor maximaal tien Eurojackpot trekkingen. Tien weken dus. Je betaalt deze vooraf en vervolgens hoef je de komende tien weken geen loten meer te kopen. Je zou dit kunnen zien als een kortlopende Eurojackpot abonnement. Ook handig! Bedenk wel dat je geen mogelijkheid hebt om tussentijds te stoppen of mee te spelen met minder loten.

Beoordeling Eurojackpot

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Eurojackpot voordelen
  Word on-Hollands rijk
  Elke vrijdag een trekking
  Koop een lot voor maar €2
  Korting op tickets met een actiecode

Meer kortingscodes