Elly's Choice promotiecode 2019

Alle Elly's Choice kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Elly's Choice

Actie
Elly's Choice promotiecode: Ontvang twee maanden gratis!

Over Elly's Choice

Houd je van lezen en heb je een e-Reader? Maar heb je soms moeite met het vinden van een nieuw boek dat je wilt lezen? Dan biedt Elly's Choice dé uitkomst. Elly's Choice is namelijk een e-bookabonnement, waarbij je elke maand tien geselecteerde e-books kunt downloaden. Deze e-books worden uitgekozen door Elly's Choice, waardoor jij niet op zoek hoeft te gaan naar nieuwe boeken om te lezen! Handig, toch? Bovendien zijn de boeken die je kunt downloaden afhankelijk van het Elly's Choice abonnement dat je hebt. Daarbij heb je keuze uit drie pakketten: Man, Vrouw en Literatuur. Wil je meer informatie over het e-bookabonnement? Kijk dan op Ellyschoice.nl!

Korting met een Elly's Choice promotiecode

Een Elly's Choice abonnement kun je best goedkoop noemen. Normaal betaal je namelijk slechts €2,99 per maand en daarvoor krijg je tien nieuwe e-books. Dat is nog geen €0.30 cent per boek! Toch is dat geen reden voor Elly's Choice om niet met regelmaat een promotiecode (ook wel kortingscode genoemd) beschikbaar te stellen. Zo'n code is een online waardebon waarmee je bijvoorbeeld 25% korting op het abonnement krijgt. In plaats van korting is het ook mogelijk dat je profiteert van een actie zoals 'eerste twee maanden gratis'. Wanneer er een Elly's Choice promotiecode of kortingscode beschikbaar is, dan vind je deze direct op 1Korting.nl!

Kortingscode Elly's Choice activeren

Heb je een actieve promotiecode van Elly's Choice gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de website van Elly's Choice in jouw browser, waarbij de kortingscode soms al voor je is ingevuld. Je kunt dus direct voordelig het abonnement bestellen! Is er nog geen code ingevuld? Kopieer dan de promotiecode die is verschenen op 1Korting.nl en plak deze in het daarvoor bestemde invoerveld op Ellyschoice.nl. De korting wordt direct toegepast!

Beoordeling Elly's Choice

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Elly's Choice website

www.ellyschoice.nl
Elly's Choice voordelen
  Elke maand tien ebooks
  Meer dan veertigduizend leden
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een promotiecode

Meer kortingscodes