EliteDating kortingscode 2019

Alle EliteDating kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Online dating bij EliteDating (eDarling)

Er zijn inmiddels zoveel online datingsites, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Bij welke website moet je je aanmelden? Welk datingplatform is het beste geschikt voor jou? Als je jezelf dat afvraagt, lees dan even deze tekst om te kijken of EliteDating de geschikte online datingsite voor jou is. In de basis is EliteDating (voorheen eDarling) bedoeld voor 'singles met niveau'. Dat betekent dat EliteDating bedoeld is voor serieuze en welgestelde singles die daadwerkelijk op zoek zijn naar een langdurige relatie. De leeftijd van de singles op EliteDating ligt tussen de 30 en 55 jaar oud.

EliteDating gratis

Als je je aanmeldt voor EliteDating, dan is de kans dat je in contact komt met gelijkgestemde singles het grootste van alle datingsites. Dit komt doordat je, nadat je je gratis hebt aangemeldt, een uitgebreide persoonlijkheidstest dient af te leggen. Op basis van de gratis persoonlijkheidstest stelt EliteDating een psychologisch profiel op. Aan de hand van het psychologische profiel, je demografische gegevens en je voorkeuren brengt EliteDating je in contact met mensen met hetzelfde karakter en dezelfde voorkeuren. De wetenschappelijke matchingmethode hecht hierbij het meeste waarde aan het psychologische profiel, oftewel de antwoorden die je tijdens de persoonlijkheidstest hebt gegeven. Op deze manier kom je in contact met mensen met dezelfde levensstijl, persoonlijkheid en verwachtingen. Vanwege de persoonlijkheidstest, die uitgebreider is dan die van andere online datingplatformen, is de kans het grootste dat je via EliteDating je partner kunt vinden.

EliteDating abonnement

Je kunt je gratis aanmelden voor EliteDating en in contact komen met gelijkzinnige singles. De mogelijkheden van een gratis lidmaatschap zijn echter wel begrensd. Je kunt bijvoorbeeld maar vijf berichten sturen naar iemand. Wil je verder met diegene in gesprek gaan? Dan moet je een Premium of Premium Plus abonnement afsluiten. De kosten voor deze lidmaatschappen verschillen, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (één maand oplopend tot maximaal twaalf maanden). Vooral voor een abonnement van een maand betaal je verhoudingsgewijs vrij veel. Gelukkig kun je af en toe gebruikmaken van een EliteDating couponcode of kortingscode waarmee je korting op je bestelling krijgt! Ook is er met regelmaat een EliteDating aanbieding actief, waarmee je bijvoorbeeld korting krijgt op een lidmaatschap of waarbij je tijdelijk een betaald lidmaatschap uit kunt proberen. Als er een EliteDating couponcode, kortingscode of aanbieding is, dan plaatsen wij deze direct voor je in het overzicht op deze pagina. Als je dus eerst even hier kijkt voordat je een Premium of Premium Plus abonnement afsluit, want misschien kun je wel korting krijgen (al dan niet door het gebruik van één van de couponcodes van EliteDating).

Beoordeling EliteDating

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over EliteDating

Ben je tussen de 30 en 55 jaar jong, op zoek naar een serieuze relatie en van plan om online dating uit te proberen? Dan is EliteDating (voorheen eDarling) hét datingplatform voor jou. EliteDating is namelijk bedoeld voor singles met niveau die op zoek zijn naar langdurige relaties. Aan de hand van een wetenschappelijke matching methode, in combinatie met de uitgebreide persoonlijkheidstest die alle singles moeten invullen, kom je binnen no-time in contact met gelijkgestemde singles. De kans is daardoor groot dat je via EliteDating de ware liefde kunt vinden. Welgeteld één op de drie singles die zich bij EliteDating aanmeldt vindt een partner! Meld je daarom gratis aan en doe de persoonlijkheidstest. Wil je uiteindelijk een optioneel betaald lidmaatschap? Maak dan gebruik van een EliteDating couponcode of kortingscode en krijg korting op je aanmelding!

EliteDating website

www.elitedating.nl
EliteDating voordelen
  Gratis inschrijving
  Voormalig eDarling
  Regelmatig aanbiedingen en acties
  Korting met een couponcode

Meer kortingscodes