EliteBrush korting 2019

Alle EliteBrush kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

GRATIS 2 samples naar keuze

Kies nu bij iedere aankoop 2 gratis samples.... lees verder

€5,- Kortingscode bij minimale besteding van €25,-

Geplaatst op 02-01-2019
Geldig t/m 19-12-2019
Gecheckt:

Koop nu al een bril vanaf €19,-

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Gratis Oogmeting bij Hans Anders

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Zonnebrillen met 50% korting

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Verlopen acties van EliteBrush

Actie
EliteBrush kopen met 14% korting: Nu van €69,95 naar €59,95!
EliteBrush Aanbieding: Gratis haarklipjes en anti-klit borstel t.w.v. €9.95
EliteBrush: Gratis verzending naar Nederland en België

Over EliteBrush

Met de EliteBrush sla je twee vliegen in één klap. Het is namelijk een haarborstel en stijltang in één! Hierdoor bespaar je 50% tot wel 75% van de tijd die je kwijt zou zijn met een ouderwetse stijltang. Bovendien is de EliiteBrush heel gemakkelijk in gebruik. Zo is stijlborstel voorzien van '360 graden technologie' waardoor de kabel eindeloos kan ronddraaien zonder in de knoop te raken. Ook kun je de temperatuur duidelijk aflezen én kun je de temperatuur vergrendelen. Oh, en vergeet je de stijlborstel uit te zetten? Geen punt. Het apparaat gaat namelijk uit zichzelf uit wanneer je het niet gebruikt!

EliteBrush kopen

Wil je de stijlborstel kopen? Dat kan alleen op de officiële website, EliteBrush.nl. Zo weet je zeker dat je een originele EliteBrush koopt! Bovendien is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen in die webshop. Af en toe is er namelijk een kortingscode actief. Dat is een online waardebon waarmee je bijvoorbeeld 10%, 20% of zelfs 25% korting krijgt op de EliteBrush! Ook kan het zijn dat er een code is waarmee je profiteert van een ander voordeel, zoals een product dat je er gratis bij krijgt. In dat geval spreken wij echter van een actiecode in plaats van kortingscode. Beide soorten vind je natuurlijk op 1Korting.nl wanneer ze actief zijn (evenals andere aanbiedingen en acties)!

Korting met een EliteBrush kortingscode

Heb je een actie- of kortingscode van EliteBrush gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt de code die je nodig hebt. Ook opent EliteBrush.nl in jouw webbrowser. Je kunt dus direct op zoek naar de stijlborstel die je wilt kopen! Vul tot slot de kortingscode in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct toegepast.

Beoordeling EliteBrush

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
EliteBrush voordelen
  Gratis cadeau bij de EliteBrush
  Gratis verzending naar NL en BE
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes