Ekomenu couponcode 2019

Alle Ekomenu kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Ekomenu

Actie
Kortingscode voor 10% korting bij Ekomenu!

Over Ekomenu

Heb je soms moeite met het verzinnen wat je 's avonds moet eten? En houd je van gezonde, gevarieerde én gemakkelijke maaltijd? Dan ben je bij Ekomenu aan het juiste adres. Met Ekomenu werk je namelijk aan gezonde gewoontes en ontdek je verrassende recepten die gemakkelijk te bereiden zijn! Je ontvangt wekelijks een box met daarin alle ingrediënten en recepten voor het benodigde aantal gerechten. Deze producten zijn 100% biologisch, vers en speciaal voor jou besteld!

Ekomenu foodbox

Bij Ekomenu kun je gemakkelijk een foodbox bestellen met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt om het benodigde aantal gerechten te bereiden. Bij het bestellen van de foodbox kun je zelf een menu kiezen. Je hebt momenteel onder andere keuze uit een familie menu, een vegan menu en een koolhydraatarm menu. Er is dus voor elk wat wils! Een menu bevat drie of vier maaltijd voor twee tot vier personen (afhankelijk van het menu). Binnenkort is het bovendien mogelijk om zélf precies de gerechten te selecteren die je wilt ontvangen van Ekomenu!

Ekomenu abonnement

Wil je een keer een foodbox bij Ekomenu afnemen? Maar ben je bang dat je aan een langlopend abonnement vastzit waar je lastig vanaf komt? Dat is nergens voor nodig! Je kunt namelijk een proefbox bestellen. Je krijgt dan eenmalig de gewenste box. Bovendien heb je de mogelijkheid om vaker deze proefbox te bestellen. Wil je een Ekomenu abonnement afnemen? Dat kan ook. Dit is een flexibel abonnement dat je elke week kunt pauzeren, wijzigen of stopzetten! Daarbij geldt er geen vaste looptijd of minimum aantal af te nemen foodboxen. Ook met een Ekomenu abonnement zit je dus nergens aan vast!

Couponcode Ekomenu

De foodboxen van Ekomenu zijn al scherp geprijsd, maar toch is het af en toe mogelijk om korting te krijgen. Af en toe is er namelijk een couponcode beschikbaar! Dat is een online kortingsbon waarmee je bijvoorbeeld 10% bespaart. Zodra er een couponcode Ekomenu beschikbaar is plaatsen wij deze voor je op onze webpagina. Vervolgens kun je deze heel eenvoudig toepassen. Klik als eerste op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Kopieer de code die verschijnt en vul deze vervolgens in tijdens het afrekenen van de foodbox. De korting wordt direct toegepast!

Beoordeling Ekomenu

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Ekomenu website

www.ekomenu.nl
Ekomenu voordelen
  Flexibel lidmaatschap
  Biologisch eten voor hetzelfde geld
  Makkelijke en lekkere recepten
  Korting met een couponcode

Meer kortingscodes